|

Salut. Am un PS4 pus la vânzare pe olx. Produsul este sigilat. Am un potențial cumpărător, dar vrea sa il verifice înainte sa il cumpere. Ideea e ca daca se răzgândește după ce desigilez produsul, eu pierd avantajul de a avea un produs sigilat la vânzare. Merita sa fac asta?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu îl desigila îi spui ca nu îl desigilezi, cine stie produsul il poate lua asa cum este sigilat pune in anunt modelul lui si sigur cine a avut asa ceva stie desâpre ce este vorba, mai ales ca este sigilat nu există nici o urmă de îndoială că nu ar merge aparatul.La ce pret il ai pus pe olx?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CristiDinBucuresti):

La 950

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, îi zici că e sigilat, când și de unde l-ai cumpărat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred că merită.E logic să se afle înăuntru ceea ce se specifica pe cutie că se află şi în condiție foarte bună, fiind neutilizat înainte.
De ce spun că nu merită? Desigilat îi scade instant din preț pe piață. Choar dacă el este complet nou, cum mai dovedeşti tu că nu este la mâna a 2-a?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se merită să îl desigilezi fiind că tu pierzi dacă se răzgândește.
Poți face în felul următor, el se uită pe net sau unde vrea el la toate caracteristicele si ce mai vrea el desi odata ce vrea sa il cumpere cred ca le stie deja si odata ce produsul este sigilat nu poate fi nici o urma ca ar fi teapa sau ceva.
Va intalniti intr-un loc stabilit de voi unde poate fi si probat sa zic asa, de exemplu la tine acasa ca la el nu e ok, îl vede că e sigilat si etc tot cum e scris in anunt, îți dă banii pe el iar mai apoi ca să nu existe urmă de îndoială în ceea ce privește continutul pachetului poate sa il desfaca si daca vrea sa il si probeze, dar doar dupa ce ti-a dat banii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează