| Tiris_Catalin_2000 a întrebat:

Am un s8plus cu exynos si joc pubg si call of duty mobile.
În pubg am tot timpul 30 de fps la setare HD cu frame rate High si cand dau pe low cu frame rate High tot 30 fps am si nu inteleg de ce?
Aceeași TREABA si la call of duty mobile, am 35-40fps la very high cu frame rate very high si cand dau pe low cu frame rate max tot 35-40fps am, iar nu inteleg de ce.

Ar trebui sa am la ambele jocuri cel puțin cand reduc setările 60fps!

Si inca ceva, la pubg am văzut că alți oameni care au s8plus cu exynos au jocul configurat la setare HDR sau Ultra HD cu frame rate max. Eu nu pot, nu mă lasă să pun setare HDR sau Ultra HD si nici frame rate max nu am la toate celelalte setări!

Pe deasupra observ la altii ca atat la call of duty cat si la pubg se joacă la high-very high cu 60fps..., ei cum reusesc? Am întrebat pe Youtube oamenii respectivi, au si ei s8plus cu exynos!

Deci care-i șmecheria până la urmă ca nu o inteleg deloc? Daca era snapdragon vs exynos mai ziceam dar daca ambele telefoane sunt exynos care mai este treaba?

3 răspunsuri:
| DoctorWh0 a răspuns:

Vezi poate jocul e blocat la 30fps. Am vazut si am avut aplicatii pentru a debloca 60fps. Stiu sigur ca este pentru PUBG, nu sunt sigur ca este pentru CoD

| Tiris_Catalin_2000 explică (pentru DoctorWh0):

Păi si ce aplicatie ai fi daca ai idee pentru pubg ca eu caut dar nu gasesc.
Eventual am văzut că ar fi GFX Tool pentru pubg, altii il foloseau si aveau 60fps cred, pentru ca nu aveau si FPS view activat dar se vedea ca merge fluid, la mine merge cam de 40 fps.

| DoctorWh0 a răspuns (pentru Tiris_Catalin_2000):

Da, gfx tool cred ca se cheama. Eu am folosit-o si a mers ok. Se incalzeste mai tare telefonul di bateria se descarca cel mai repede dar altceva nu am mai notat.
Ma gândesc ca poate e ceva de la Samsung, de la un update, nu stiu.