| Shrim a întrebat:

Salut, am vrut sa îmi reinstalez windows 10 pe Laptop si in timpul instalării apare eroarea cu codul 0x80070570.
Am tot cautat soluții pe net si degeaba. Windows-ul e cumpărat, cu licență si tot ce trebuie'. Ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Eu ce as face? am patit asta cand bagam 7 pe laptopuri vechi, le bagam drivere usb, arde un dvd cu windows sau gigabyt tool usb


De fapt, există destul de multe motive pentru eșec. Cele mai frecvente sunt:

Eroare de memorie cu acces aleatoriu (RAM)
Daune la hard disk
Eroare sistem de fișiere
Eroare fișier instalare Windows
Pot exista numeroase motive pentru apariția acestei erori pe un computer bazat pe Windows. Le vom enumera mai jos pe cele comune:

Este posibil ca computerul să nu poată procesa anumite fișiere sau setări cerute de CD-urile de instalare Windows. Discul de instalare ar putea fi deteriorat.
Aplicația nu poate localiza fișierele necesare pentru a finaliza procesul, ceea ce se poate datora erorilor din setările de registry sau fișierelor de registry esențiale sunt corupte sau lipsesc.
Fișierele șterse rămân pe computer, dar sistemul nu le poate citi sau utilizatorul încearcă să șteargă sau să mute anumite fișiere stocate într-un anumit folder, ceea ce nu este permis de sistem
Driverele SATA încorporate sunt recunoscute incorect în timpul procesului de instalare, de exemplu, BOIS de pe computer este setat cu RAID Autodetect / AHCI.
Computerul infectează viruși sau programe malware care pot bloca orice operațiune pe computer. Este cunoscut de toate că ori de câte ori verificați e-mailul, răsfoiți paginile web, descărcați fișiere, instalați software etc., este probabil ca computerul dvs. să fie expus la viruși, spyware, adware etc. Odată ce virusul intră în computer, acesta vă poate fura informații, ștergeți fișiere, atacați fișiere de sistem etc.
Cum se remediază codul de eroare 0x80070570 în Windows 10, 8 și 7
Acum vă vom ajuta să abordați problema. Există o serie de soluții, așa că urmați pașii în mod corespunzător și până la sfârșitul acestui articol, codul de eroare ar trebui eliminat.

Postări similare:

Cod de eroare 0x8007000D
Actualizare eroare 0x80004005
Actualizați eroarea 0xc1900200
Cod de eroare 0xc00d36c4
Tastați 1 ⇒ Codul de eroare de instalare Windows 7 0x80070570
Există 4 metode pentru a rezolva eroarea de tip 1. Uită-te la ele mai jos.

Soluția 1 ⇒ Prevenirea este mai bună decât vindecarea
Eroarea ar putea crește din cauza unui fișier deteriorat ISO, defecte CD / DVD - ROM, Corupt USB Drive, sistem de Overlocked, etc. Astfel, puteți încerca o nouă unitate flash USB cu cel mai recent fișier ISO. Dacă preferați CD-ul, instalați Windows cu un CD ars care are o copie legală a produselor Windows și Microsoft. Vă sugerăm să ardeți date pe CD-uri la viteze destul de mici, deoarece cu cât viteza de scriere este mai mare, cu atât este mai probabil să întâlniți erori în timpul procesului.

De asemenea, dacă discul pe care îl selectați pentru a înregistra date este de calitate proastă sau este un disc mai vechi, acesta tinde să fie mai bun. Un disc deteriorat poate cauza multe probleme, inclusiv prevenirea operațiilor normale de citire sau scriere. Dacă sistemul de operare ISO este ars pe un disc cu probleme de calitate, de exemplu, zgârieturi, acesta poate provoca multe erori și nu numai 0x80070570.

Soluția 2 ⇒ Reîncercați instalarea Windows
Chiar și după utilizarea CD-urilor de bună calitate sau a unităților USB noi, vă confruntați încă cu eroarea, probabil că ar trebui să reîncercați să instalați Windows. Va fi mai bine să utilizați cea mai recentă ISO și să actualizați BIOS-ul la cea mai recentă versiune.

Înainte de a începe procesul, vă rugăm să eliminați toate componentele hardware inutile externe de la calculator, cum ar fi plăcile de rețea, imprimante, unități de disc externe, etc. pentru a preveni erorile cauzate de conflicte hardware și incompatibilitate.

Soluția 3 ⇒ Rularea Chkdsk în Windows RE
Pentru a utiliza această metodă, reporniți computerul și porniți-l cu discul de instalare. Urmați pașii de mai jos:

Pasul 1 ⇒ Introduceți discul de instalare într-o unitate optică a computerului și reporniți computerul. Dacă vi se solicită să apăsați orice tastă, continuați și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Pasul 2 ⇒ Alegeți setările de limbă dorite. Acum, selectați Repararea computerului meu.

Pasul 3 ⇒ Selectați instalarea care necesită reparații și faceți clic pe Următorul. Acum, meniul va afișa opțiunea de recuperare a sistemului.

Pasul 4 ⇒ Faceți clic pe Opțiunea de recuperare a sistemului de două ori pentru a deschide o linie de comandă unde ar trebui să tastați chkdsk / f / r și să apăsați Enter. Așteptați un timp până se finalizează procesul de verificare a discului și selectați Y pentru a reporni computerul.

Soluția 4 ⇒ Modificarea setărilor BIOS-ului
Într-un număr foarte mic de cazuri, eroarea poate apărea din cauza setărilor necorespunzătoare în BIOS. Vă vom ajuta să modificați aceste setări cu ajutorul ghidului pas cu pas de mai jos:

Pasul 1 ⇒ Porniți computerul în BIOS. Pentru aceasta, trebuie să apăsați o anumită tastă în timp ce computerul pornește. Diferite companii au chei diferite pentru a porni în BIOS. Aceste taste apar atunci când porniți computerul. Apăsați-le și veți intra în BIOS.

Pasul 2 ⇒ Mergeți la opțiunea Drives și apoi selectați SATA. Acum, schimbați RAID Autodetect-AHCI în RAID Autodetect-ATA și salvați modificările.

Pasul 3 ⇒ Ieșiți din BIOS și încercați din nou să instalați Windows.

Soluția 5 ⇒ Curățarea registrului
Registrul este locul care stochează setările, opțiunile, intrările pentru hardware, software și fișiere și face ca sistemul să funcționeze eficient. Astfel, dacă aceste fișiere sunt corupte, registrul de sistem nu va putea funcționa corect. Mai mult, registrul constă din câteva fișiere nedorite sau intrări de software rămase, care pot împiedica și funcționarea eficientă a sistemului. Odată ce ceva nu merge bine, nu numai că apare 0x80070570, dar vor începe să apară și multe alte erori.

Pentru a elimina eroarea, trebuie să încercați registrul sistemului de curățare, care este de fapt una dintre cele mai frecvente soluții recomandate de tehnicieni. Există câteva programe care pot curăța registrul cu ușurință. Curățarea manuală a registrului este un proces foarte complex și nu se poate face fără ajutorul unui tehnician. Totuși, dacă doriți să faceți o lovitură pe cont propriu, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a registrului existent înainte de a face modificări în Editorul de registry.

Tastați 2 ⇒ Windows Update nu a reușit să instaleze eroarea 0x80070570
Utilizatorii Windows 10 au primit o actualizare cumulativă care cauzează eroarea în timpul actualizării. Deoarece este cumulativ, conține remedieri de erori și îmbunătățiri ale performanței sistemului, este important ca utilizatorii să instaleze aceste actualizări.

Dacă vă apare și eroarea, încercați pașii de mai jos pentru a o rezolva:

Pasul 1 ⇒ Accesați Computerul meu / Acest computer și deschideți C: Drive.

Pasul 2 ⇒ Navigați la următoarea cale: C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download

Pasul 3 ⇒ Acum, există un număr mai mare de sub-foldere. Căutați următorul folder: a39ba752a8aa7203217c758502d7fddd

(Sau copiați acest lucru în bara de căutare din colțul din dreapta sus)

Pasul 4 ⇒ Ștergeți folderul. Dacă vi se solicită, conectați-vă cu contul de administrator.

Pasul 5 ⇒ Reporniți computerul și încercați să actualizați din nou Windows.

Tastați 3 ⇒ Eroare 0x80070570: Fișierul sau directorul este corupt și ilizibil
Când încercați să ștergeți un folder sau un fișier de pe computer, este posibil să primiți eroarea. Această eroare poate apărea din cauza unor probleme hardware sau software din computer. Pentru a rezolva problema, urmați metodele de mai jos.

Soluția 1 ⇒ Căutați un virus
Dacă nu reușiți să ștergeți fișierele de pe computer, setările sistemului trebuie să fi fost modificate de un virus, ceea ce vă împiedică să ștergeți fișierul. Când nu vă accesați propriile date, ar trebui să eliminați virusul sau malware-ul cât mai curând posibil pentru a preveni orice furt de informații, corupția datelor etc.

Pentru scanare, puteți activa paravanul de protecție sau puteți instala alte programe antivirus terțe. Dacă le aveți deja instalate, actualizați-le la cea mai recentă versiune și nu uitați să activați protecția în timp real.

Soluția 2 ⇒ Verificați dacă există drivere instalate și actualizează drivere
Driverele sunt unul dintre cele mai importante elemente ale software-ului și ar trebui să garantați că driverele sunt bine actualizate. Urmați pașii de mai jos pentru a actualiza driverele:

Pasul 1 ⇒ Deschideți Manager dispozitive căutând în meniul Start.

Pasul 2 ⇒ Navigați la dispozitivele listate și căutați-le pe cele cu un semn de exclamare galben.

Pasul 3 ⇒ Faceți clic dreapta pe aceste dispozitive și faceți clic pe Actualizare driver.

Soluția 3 ⇒ De-fragmentarea hard diskului
Se știe că fișierele stocate pe hard disk nu sunt în ordinea corectă, deoarece fișierele sunt adesea adăugate, șterse, modificate etc. Acum, defragmentarea hard disk-ului va ajuta la accelerarea acestuia și la rezolvarea problemelor legate de acesta.

Pasul 1 ⇒ Deschideți Panoul de control și faceți clic pe Sistem și securitate

Pasul 2 ⇒ Acum, faceți clic pe Defragmentați unitatea de disc sub Instrumente administrative.

Pasul 3 ⇒ Faceți clic pe Analizați discul și va începe să verifice dacă discul are nevoie de defragmentare.

Pasul 4 ⇒ Când se finalizează analiza, faceți clic pe butonul Defragment Disk. Închideți cutia după ce ați terminat.

Soluția 4 ⇒ Recuperați datele pierdute
Ei bine, aceasta este ultima opțiune pentru dvs. dacă niciuna dintre metodele nu a funcționat pentru dvs. Dacă hard diskul devine inaccesibil din anumite motive, trebuie să preluăm datele de pe acesta. Deci, vom folosi software terță parte pentru acest lucru, numit Eassos Recovery Free.

Acesta este software-ul pe care îl recomandăm deoarece este încercat și testat. Urmați pașii de mai jos pentru a recupera datele:

Pasul 1 ⇒ Lansați software-ul.

Pasul 2 ⇒ Selectați modul de recuperare dorit.

Pasul 3 ⇒ Selectați partiția care are fișierul necesar. Vă rugăm să așteptați finalizarea procesului.

Pasul 4 ⇒ Acum, software-ul va afișa toate fișierele care sunt inaccesibile. Recuperați fișierele necesare făcând clic pe butonul Recuperare.

1 răspuns:
| Zuzu1991 a răspuns:

Sigur, schimba hdd, panglica de la hdd... CEVAAAAA
nu stiu ce ai cautat tu, dar:
https://www.google.com/search?q=0x80070570
primul link de sus, cu citat:
"An appearance of the 0x80070570 error code is usually triggered by a missing or corrupted file. A damaged or faulty drive can also cause the 0x80070570 message to appear, as this can prevent your Windows computer from reading the required files correctly."