|

Salut! As vrea sa stiu ce sistem audio as putea sa imi cumpar cu 2000 lei ( 20 mil )...

Ideea e sa fie puternic, sa duduie basu si sa fie clar.

Momentan am 2 boxe frontale de la akai model ss006a-305 si statie akai, se aude ok, dar daca dau bassu la maxim si dau volumu la 20-25... incepe sa se auda naspa, daca dau bassu la jumate si dau 35-40 volum maxim se aud mai ok, dar nici perfect. ( sunt la mana a 2-a )

As vrea sa-mi iau altceva nou si am vazut pe net sisteme 5.1 ( boxe frontale, subwoofer, statie ) toate combinate...1. http://www.emag.ro/......D82X4BBBM/2. http://www.emag.ro/......DNBX4BBBM/3. http://www.emag.ro/......EZKCDBBBM/Ce imi recomandati? Una din astea 3, sau ce altceva mai bun pana in 20 mil?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Scoate din ecuatie orice Akai ai avut sau vezi prin magazine ca-s niste cartoane ordinare.
2. Daca-l folosesti pentru muzica la ce-ti trebuie 5.1? Oricum la 2000 lei e imposibil sa gasesti un 5.1 care macar sa se apropie de adjectivul decent.
3. Daca vrei sa urle mai tare si sa fie autoritar pe joase, cu bugetul ala va trebui sa te orientezi catre 2 boxe de podea (daca n-ai camera minuscula) si un amp stereo SH.

Exemplu: Boxe autoritare pe basi:
https://www.avstore.ro/boxe/magnat-monitor-supreme-2002/
+ un amp SH care sa aiba minim 60W la 8 ohmi de la o firma consacrata care accentuaza joasele (NAD, Marantz, Harman/Kardon, etc) pe care il verifici in amanunt inainte de achizitie.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Al 2-lea e mai bun!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează