| ShakeStar2000 a întrebat:

Salut! Atunci când deschid pc-ul, imi merge greu tare. Intru in procese, si văd acolo o tonă de procese care consumă mult. Îmi puteţi spune cum pot sterge aceste procese? Vă rog! Dau Fundă

Răspuns Câştigător
| 시모나 a răspuns:

Există și câteva programe care îți șterg fișierele neimportante din memoria pc-ului tău. Nu se șterg cele esențiale, ci poze și documente care îți ocupă spațiul degeaba.
Există 2 variante: Ori folosești disk cleanup(îl cauți la search programs and files), ori îți instalezi următoarele aplicații:
1) https://www.piriform.com/ccleaner/download
2)https://www.piriform.com/ccleaner
3)http://macpaw.com/cleanmypc

| Bula a răspuns (pentru 시모나):

Tu ai habar despre ce vorbesti?
Intrebarea a fost despre PROCESE care sunt in functiune, nu despre pozele pisicii vecinei! tongue
Invata macar ce sunt procesele!

| 시모나 a răspuns (pentru Bula):

Orice informație este bine venită. În cazul în care îi merge pc-ul greu și vrea să-și șteargă pozele pisicii vecinei, pozele lenjeriei lui intime, sau orice alt fișier, să știe cum.

| ShakeStar2000 explică (pentru 시모나):

Iti mnultumesc frumos! Acum, pc-ul meu merge foarte bine cu ajutorul CCleaner-ului... happy

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fiecare proces apartine unui program in functiune.
Prima data trebuie sa-ti scanezi calculatorul cu un program antivirus. Virusii consuma multe resurse.

In urmatorul pas intrii la programele caror icoane apar in Taskbar si le reglezi sa nu porneasca ipreuna cu Windows-ul, doar la cererea ta.

In al treilea rand, intrii la Add-Remove programs si dezinstalezi programele ce nu le folosesti. Aici trebuie lucrat cu grija, intrucat, la prima vedere, multe programe necesare nu le poti identifica doar dupa nume si poti ramane cu calculatorul nefunctional sau partial functional (astfel de programe sunt, de exemplu, programele pentru placa de sunet, pentru video, imprimanta etc.). Aici, daca nu stii exact ce face un program, atunci nu te atingi de el, il lasi acolo.
Mai sunt alte tehnici si posibilitati de a indeparta procesele nedorite, dar ele necesite cunostinte suplimentare si experienta din partea unui specialist.

| alexandru0sorin a răspuns:

Man iti recomand initial sa faci o scanare pe quickscan.bitdefender.com iar ulterior poti sa investighezi fiecare proces in parte sa vezi daca merita tinut pornit sau nu si poti sa il faci sa nu mai porneasca la pornirea calculatorului cu probrame nu stiu care nu am interesat dar gasesti tu

| Cosminuţ07 a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa faci o reinstalare de windows big grin, te va scapa de toate problemele. Pc-ul poate sa iti mearga greu si din cauza componentelor mult prea slabe.

| alexandru0sorin a răspuns (pentru Cosminuţ07):

Man nu este cea mai buna solutie este una simpla dar pierzi toate datele importante care se gaessc in "registry" si nu garanteaza functionaea corecta a programelor pe care le aveai inainte deci vine cu un risc foarte mare chiar imens. eu nu as reinstala asa 1-2 alculatorul daca nas stii ca am epuizat celelalta optiuni