| BroSafarii a întrebat:

Care laptop este mai bun dupa parerea voastra?

https://www.emag.ro/......DYV7SNBBM/

/

https://www.emag.ro/......DNN7ZKBBM/

?

Nvidia GeForce 920MX 2GB bate AMD Radeon R5 M430 2GB?

Răspuns Câştigător
| AlexDarius3 a răspuns:

Ambele sunt aproape la fel la componente, dar atentie! :
DELL e putin mai bun, dar are Ubuntu Linux 16.04 ca sistem de operare, deci daca nu iti place linux iti sugerez sa ai un stick sau un CD cu Windows pe el ( Windows 10 se va mai bloca pe un laptop asa ca recomand Windows 7 fiindca consuma mult mai putin si e mai rapid pe orice laptop, dar e de preferat sa iti pui un antivirus pe el)
ASUS la fel are Endless OS care e tot de Linux facut, si la fel daca nu iti place Linux poti sa iti pui Windows si chiar nu e complicat daca stii ce faci. Oricum versiunile linux nu se viruseaza sau se viruseaza foarte greu, dar e cam greut de folosit.

| BroSafarii explică (pentru AlexDarius3):

Sistemul de operare nu-i o problemă, oricum îl schimb pe Windows 10 și o să-l fac să ruleze la performanță maximă (ajustări). Antivirusul de la Windows 10 eu zic că este destul. Oricum nu o să-l încarc cu prostii. Mulțumesc pentru răspuns!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Https://www.emag.ro/......DYV7SNBBM/

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R5-M430-vs-GeForce-920MX

Nvidia GeForce 920MX e peste amd, alex ti a dat niste motive ridicole, windows 7 nu e compatibil cu laptopul ala, doar windows 10, iar win 10 nu se blocheaza povesti,eu nu am patit niciodata asa ceva, plus ca amd se inclazeste mai repede ca nVIDIA, del nu e peste Asus, cel mai vandute sunt Asus, Asus e o firma buna nu perfecta dar e buna

| BroSafarii explică:

DELL parcă mă atrage mai mult.