|

Salut,de curand mi-am cumarat un monitor cu iesire hdmi si in pachet a venit cu un cablu hdmi, eu prin casa mai am 2 cabluri hdmi,unul vechi care e cel mai gros dintre toate,dar a fost indoit putin,nu s-a rupt deloc,nici macar cămașa de pe el,unul de la xbox cel mai subtire dintre toate care scrie high speed pe el si asta care nu e nici foarte gros nici subtire pe care l-am primit, care nu scrie nimic pe el decat hdmi, doar cel de la xbox, deci pe care sa-l pun?

P.S:vreau cea mai buna calitate a imaginii dintre astea 3

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred ca are vreo relevanta pe care il folosesti, daca a venit monitorul cu un cablu probabil ar trebui sa il folosesti pe ala.

Daca monitorul pe care l-ai luat suporta 2K sau 4K merita sa incerci prima data cu cel high-speed, oricum merita sa incerci si cu alte cabluri daca ai, problema principala e sa nu apara erori la display, adica fie sa iti apara ecranul alb fiindca nu-i compatibil cablul fie sa iti apara puncte d-alea gen static (pixelii aia albastri).

https://cnet4.cbsistatic.com/img/KsOXX-9pIeuLCSnfxR97vrCa-88=/970x0/2011/04/24/ea01ed40-fdc3-11e2-8c7c-d4ae52e62bcc/Sparkles_Less_intense.jpg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Grosimea cablului poate sa sie fie din cauza cablului intern pe care il foloseste. Ideea e ca, cu atat mai gros e cu atat mai rapid ar fi. Dar nu foarte mare diferenta. Viteza asta ii buna cand vrei neaparat 4k sau de genul. In cel mai bun caz ar fi sa il folosesti pe cel primit sau cel gros daca preferi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează