|

Salut, deci eu am o placa video nVIDIA gt 630 2 gb, un procesor Intel(R) Pentium(R) CPU G2030 @ 3. 00GHz, 6gb ram DDR3 1.600MhZ. Eu momentan joc gta v online cu toate detaliile pe low in 30-40 fps-uri, imi puteti recomanda o placa video si un procesor pentru socket-ul meu? Ca sa ma pot juca cat de cat jocuri mai bine si gta v cu unele detalii macar pe medium? stiu ca am un socket cu o generatie veche de procesoare dar nu pot schimba momentan pc-ul, sau macar un procesor care sa imi fie compatibil si sa fie mult mai bun ca si cel care il am acum? De preferat o placa video fara alimentare separat, multumesc frumos. Mai jos am lasat o poza din CPU-Z. Va rog fara misto.http://i.imgur.com/EOr2lvk.png

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce buget ai pentru achizitionarea componentelor?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CM7YRE):

Oricat sa zicem, nu sunt prea scumpe procesoarele de generatia aia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LiquaAdv):

Daca ai "oricat sa zicem", poti sa-ti iei ultima generatie de i7, i9, orice apare. Serios vorbind, daca (si) cel mai probabil nu ai o sursa cu alimentare pe 6 pini separata, sau sa-ti duca asa ceva, orice placa fara alimentare video necesara e buna:
https://l.profitshare.ro/l/3739883 (ia Nvidia in considerare fiind pe Intel)
Daca oricum faci rost de alimentare pe 6 pini, o 750 ti e destul sa-ti duca si pe high sau ultra (am facut o configuratie cuiva si-i duce pe high/ultra 30-60 fps, dar nu are inca destui rami = 4gb si-i face lag).
Ca procesor orice pe socket 1155 (nu cred ca mai gasesti nou nout), un i3, sau un quad daca gasesti, de prin generatia 3 e destul in combinatie cu 750 ti).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează