|

Salut. Fratele meu mai mic mi-a dat bani pentru un joystick Pc (asemanator cu cel de ps3), l-am cumparat de la o taraba unde nu se vand normal lucruri secondhand.Pe drum mi-a scapat cand mergema pe bicicleta cam de la 110 cm pe asfalt. Ajuns acasa am vazut ca avea o problema, maneta stanga se comporta de parca nu facea contact bine la comanda jos. I-am marturisit fratelui meu de accident.Se poate ca defectiunea sa fie din transport/fabrica/depozitare etc. Subliniez ca nu era in tipla si daca imi amintesc bine era in ambalajul sau din plastic inchis cu o capsa. Intr-o cearta cu fratiorul meu am vrut sa ii demonstrez ca nu a fost vina mea si mi-am aruncat joystick-ul meu ( este asemanator cu al lui) pe gresia din bucatarie, al meu era doar cu o bucata de plastic pe el nu era in ambalaj, ma rog nu l-am aruncat de la 110 cm ci cam de la 92 cm. Joystick-ul meu a facut o figura ( o maneta se deplasase putin si atingea carcasa de plastic dar si-a dat drumu repede). Ce credeti, a fost vina mea in legatura cu joystick-ul sau era deja rupt? Ma gandesc ca daca nu s-a stricat picand pe gresie de la 92 cm nu cred ca s-a spart nici picand pe asfalt de la 110 cm.Va rog fara raspunsuri la misto.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Indiferent cine l-a stricat, eu sugerez sa schimbati atitudinea sa nu mai trantiti si aruncati lucrurile. Mai bine invatati 3 colinde, mergeti de anul nou si cand mai aveti cum si strangeti bani, luat un produs de calitate si nu second(gen un gamepad Microsoft ca de xbox, sau de ps3 ) ca alea nu crapa asa ca l-ai scapat o data pe jos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aceasta intrebare ai mai pus-o 1 data... Oricum iti spun din nou :
Deci daca esti sigur ca era sigilat in ambalajul lui original atunci DA, tu esti de vina, tu l-ai stricat! Dar daca nu era sigilat si nu era in ambalajul lui sunt sanse mari sa-l fi luat stricat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează