|

Salut! Imi poate da cineva un link pe care sa instalez WinRAR? Care sa nu trebuie sa-l cumpar, sa fie unul gratuit si care sa nu am voie decat 40 -30 ect de zile. Si poate ma imi spuneti cum as sputea sa scot chestia asta care imi apare pe ecran,, Activati Windows Accesati Setari pentru a activa Windows.

Multumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu este. WinRAR este o aplicație comercială gratis pentru încercare. Eventual o poți crăcui, dar nu e legal.
Există în schimb 7zip
http://www.7-zip.org/download.html,
care e la fel cu WinRAR, și chiar mai bun(winrar nu știe deschide arhive.deb,tar.gz sau tar. izma), deschide și arhive.rar, și multe altele și este soft liber(sursă deschisă, ce nu necesită licențe).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://www.win-rar.com/predownload.html?&f=winrar-x64-550ro.exe&spV=true&L=0
https://www.youtube.com/watch?v=dKxrB3-Hpc4
Ai link in descrierea videoclipului, trebuie sa inchizi antivirusul daca nu te lasa sa-l rulezi. E doar pentru windows 10, daca ai 7:
http://winactivators.com/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Winrar.it.downloadastro.com/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia winrar de pe siteul lor oficial, ei zic ca ai voie doar cateva zile, dar de fapt dupa ce expira zilele inca il poti folosi in continuare, ei doar iti vor da un mesaj din cand in cand sa il cumperi dar te vor lasa sa il folosesti in continuare chiar daca nu il cumperi. Treaba asta e veche, credeam ca toata lumea stie. Winrar stie ca nimeni nu il cumpara de fapt, dar treaba asta le aduce publicitate, si isi bazeaza profitul pe companiile care cumpara oricum licenta pentru orice program.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează