|

Salut, nu stiu ce telefon sa imi iau, ma gandeam la un iph SE sau 6, dar 6 are niste defectiuni si se strica si butonul, ma gandeam si la un 6s dar este prea scump, sa iau SE? Ce parere aveti? Dau fundita! Pup! Multumesc

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai... SE este la fel de performant ca si 6S, intre cele 2 difera camera frontala, Touch ID si inca ceva, dar am uitat ce laughing) iPhone 6 este mult mai slab decat SE. In legatura cu Samsung fanboy sau iPhone fanboy. Eu am fost utilizator de Samsung (S3) pana acum 4-5 ani (mergea greu, trebuia sa dau resetare din fabrica sa mearga mai bine), apoi am facut schimb cu un iPhone 4s, wow, era de 3 ori mai rapid decat telefonul precedent.In fine. Fiecare are preferintele lui si isi alege ce telefon vrea, poate lui ii place platforma iOS, poate lui ii place sa n aiba lag, posibil chiar si aspectul.
In legatura cu butonul Home, singurul "defect" ce are, este acel zgomot pe care l face cand il apesi in mijloc. Nu se strica Touch Id sau altceva. (nu mai functioneaza doar daca ai schimbat Display ul, dar nu si butonul Home)
Anywaaay, decat S7 Edge sau oricare alt Samsung, mai bine OnePlus 5 sau chiar Google Pixel.

1 răspuns:
| a răspuns:

Eu iti recomand un Samsung Galaxy S7 Edge. 1 Este mult mai bun decat Iphone.ul 2 Am observat ca s-a last foarte mult din pret 3 Iti garantez ca la Samsung butonul Home nu se strica laughing). Sau iti poti lua un S7.
Asta este parerea mea daca vrei neaparat Iphone (desi nu iti recomand) alege Iphone-ul 6.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează