| StefanAdy a întrebat:

Am si eu o problema.Acum o zi mi-am luat un router wireless TP-LINK, l-am montat si mi-am activat Wi-fi.Cand intru pe telefon sau tableta imi arata reteaua scriu parola si ma conectez.Mie imi apare ca sunt conectat la Wi-fi si ca merge dar atunci cand vreau sa intru pe Facebook, youtube...nu imi merge nici pe telefon nici pe tableta si dupa ce incerc sa intru pe Facebook de exemplu si vad ca nu merge ma uit la Wi-fi la conexiune si imi apar liniutele de la Wi-fi portocali. Ajutati-ma va rog, spuneti-mi de la ce este problema. Daca este de la router sau de la telefon sau tableta si daca puteti sa imi spuneti de la ce este si ce trebuie sa fac ca sa scap de problema.

7 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Daca ai avut inainte alta parola, dar aceeasi denumire de retea, acolo e problema. Sterge din telefon si tableta retelele gasite, dai sa caute din nou si reintroduci parola noua. Bafta!

| RS4 a răspuns:

Degeaba ti-ai montat router-ul asa schimband cablul dintr-un riuter in altul. Trebuie configurat fiecare router in parte. Scrie cum in carticica lui. Bafta!

Răspuns utilizator avertizat