|

Salut TPU. Ce alegeti ps4 xbox one sau pc gaming? De ce?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Consider ca totul depinde de ce jocuri ai in plan sa te joci.
De exemplu daca tu vrei neaparat sa joci LOL sau Dota/Smite sau CS GO atunci xbox sau ps4 pica din prima, daca vrei sa te joci WD2, Maffia 3, Fifa, UFC etc atunci se pot lua in considerare toate 3, insa mai mult ps4 si xbox pentru ca merg oricum, iar la un PC iti trebuie specificatii serioase sa-ti mearga jocurile respective, mai ales Far Cry Primal...
Fifa si UFC dupa parerea mea, sunt mult mai ok de jucat pe o consola decat pe un PC, am PS4 insa parca ma ia cu amar cand vad joystickul de la Xbox One, este mult mai comod si zic eu mai frumos. Intr-adevar, din 15 mil nu alcatueam un PC bun care sa-mi duca CS GO constant in 140 FPS, plus sa-mi iau si monitor de cel putin 24` wide screen la 144HZ ma costa destul de mult, undeva peste 25 mil.
Eu sunt mai mult adeptul PC-ului, nu prea ma atrag consolele, inainte de a ma ataca, nu mi-am cumparat consola pentru pret, ci era cadou de craciun.
Plus un PC il poti folosi mult mai bine si la mai multe decat o consola.
Este doar parerea mea, daca a ta este diferita nu ma baga in seama.

1 răspuns:
| a răspuns:

Daca a bani alegi PC de gaming mult mai performat decat o consola (si mult mai scump) pe consola poti doar sa te joci si sa faci streaming pe pc poti sa faci mai multe acum depinde si de preferinte, consolele au jocuri exclusive dar jocurile pe consola sunt mult ma scumpe si mai trebuie sa platesti si multiplayer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează