|

Salut TPU! De Craciun am primit o pereche de casti cu microfon Genius.

Dar doar microfonul este recunoscut de cartre calculator, castile nu. Castile se conectaza cu jack de 3.5 mm in partea dein spate deoareca in fata nu merge nici microfonul nici castile. Daca va pricepeti in domeniul IT va rog dati-mi un raspuns. Si inca ceva, nu am primit nici-un fel de CD la casti pentru driver si folosesc Windows 7.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Unde se pun boxele, tot acolo se monteaza si castile. Daca boxele au sunet, scoate-le din mufa lor si pune acolo castile, sa verifici daca functioneaza. In principiu, pentru casti nu e nevoie de cd cu drivere. Sistemul de operare le recunoaste automat. Daca nu merg in mufa in care functioneaza boxele, ori castile sunt defecte, ori e nevoie de o setare din Windows pentru a le activa. Pentru moment, pune-le in locul boxelor si vezi daca functioneaza.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca e nevoie de vreun controlador pentru ceea ce conectezi, atunci windows 7 il cauta automat. in caz ca nu folosesti windows update nu are cum sa-l caute.
pc/click dreapta/propietati/sus stanga admin de dispozitive. vezi daca atunci cand ai castile si microfonul conectate e vreun controlador cu semnul intrebarii sau exclamarii in galben. in caz ca e asa inseamna ca iti lipseste un controlador ce trebuie sa-l instalezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!

Daca mai ai cumva alte boxe sau alte casti introduse in unitate scoate-le si lasa doar castiile pe care le vrei.

SARBATORI FERICITE!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează