| ChristianXLX a întrebat:

ma jucam Lol pe calculator si dintr-o data a inceput sa se opreasca driverul la placa video, iar mai apoi sa se opreasca calculatorul dandu-mi blue screen-ul ca s-a stains doearece unele componente se puteau strica din cauza caldurii etc. am stins apoi calculatorul si am lasat sa se raceasca componentele si dintr-o data a inceut sa imi apara imaginea cu dungi mari verticale si verzi pe ecran. am scos placa am curatat-o de praf (video) dar nici un fel de rezultat. se vede incontinuu chiar si cand pornesc calculatorul apare imaginea direct cu dungile verzi. tin sa precizez ca se intampla se opreasca cand am incercat sa intru in joc. ma poate ajuta cineva? ce sa aiba placa video? se poate remedia? monitorul l-am incercat cu un alt calculator si merge normal.

Răspuns Câştigător
| Lioname a răspuns:

Jocul LOL s-ar putea sa nu vi se potriveasca cerintelor calculatorului dvs. sau poate ca jocul acesteasa fie virusate si se poate transmite virusii la calculator creend probleme la driverele, apoi la hardisk (Hdd), la placa video si apoi la placa de baza! Trebuie dusa la reparat la un service autorizat!

1 răspuns:
| ChristianXLX explică (pentru Lioname):

Nu cred ca genul asta de problema se mai poate repara. am sa-mi achizitionez un hdd-memorii si placa video noi in curand. "un upgrade" la calculator