|

Salut TPU! Recent mi-am cumparat o noua tastatura pentru ca cea veche a incetat sa mai functioneze. La cea veche puteam folosi mai multe butoane in acelasi timp, de exemplu : in Fifa puteam tine apasat pe E ( pentru sprint), C ( finesse shot ), D (pentru a suta) si sagetile (pentru ai arata directia in care suteaza) etc insa pe aceasta noua tastatura nu pot face asa ceva. Asta mi se intampla la majoritatea jocurilor si nu doar in Fifa.

As dori sa stiu daca e vreo configuratie, ceva, orice, care ma poate ajuta sa folosesc mai multe butoane in acelasi timp.Multumesc!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

O vinzi si iti iei una de gaming peusb evident. nu e neaparat sa fie scumpa. eu am red dragon karura si functioneaza perfect, plus ca nu am problem cu taste multe apasate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru saidkique):

Si a mea e tot pe usb... E un SPKB-520, stiu ca e ieftina dar cand mergi cu parintii la cumparaturi n-ai multe optiuni...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Sarputea sa nu ai setarile corecte pentru tastatura noua, tu avant setarile cum trebuie pe acea tastatura veche. Cred ca asta ar fi un motiv.
Uite aici cum sa-ti faci cateva setari pentru tastatura: https://www.youtube.com/results?search_query=setari+tastatura
>> Sper sa-mi acorzi funda. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează