Nu, ventilatoarele sunt făcute în special pentru a fi folosite când procesorul GPU este supraîncălzit, caldura scade FPS-ul grav.Caldura fiind oriunde, peste 68-70°C sau chiar mai mult.Deci nu are ce sa se strice.Am avut un GTX 650 Ți BOOST 2 ventilatoare și le foloseam la maxim și nu deranjau așa mult in plus sunt doar peste 2000rpm, nu e exagerat deloc. Faci bine dar nu le lasa așa mereu, poate să ai anumite consecințe pe viitor cum ar fi sa răspundă puțin mai greu in caz de temperatura crescuta.
Ventilatoarele se pot defecta in timp, in schimb placa video va fi racita mai bine.
Nu le las asa mereu.Dar oricum daca se vor defecta am garantie la placa video.
Pai si atunci cum Dumnezeu sa racesc placa fara ventilatie? Sa bag 100 de ventilatoare in carcasa? Sa ma joc in subsol unde e frig? Spune-mi tu o metoda si eu o fac, ca ventilatoate am deja 5 in carcasa de 120mm, in lateral nu pot pune ca am plexiglass complet.
Nu stiu, ventilatoarele trebuie sa meraga doar cand stresezi placa video, non-stop nu e bine. De exemplu la mine sunt oprite si se activeaza singure in functie de ce joc, cand ma joc.