| SkullKiller13 a întrebat:

Salut TPU.
Stie cineva o aplicatie de telefon care sa inregistreze doar sunetul extern (doar vocea), nu si sunetul intern (sunetul de la jocuri)?
O aplicatie pe telefon care poate sa inregistreze doar vocea mea chiar si cu sonorul de la jocuri dat la maxim, dar sa nu inregistreze si jocul, doar vocea si atat.
Stie cineva?
V-as multumi foarte mult daca ati stii.

Multumesc inca o data TPU!

Răspuns Câştigător
| iSaiyan a răspuns:

Ar exista o cale dar este putin mai grea iti recomand sa folosesti aplicatia KINEMASTER este o aplicatie foarte buna de editat o folosesc des, bun deci ai putea sa te inregistrezi cand vorbesti si sa filmezi ecranul jocului in acelasi timp, dupa ce termini te duci pe kinemaster si pui videoclipul si inregistrarea [cauta tutoriale pe Youtube cum se foloseste kinemaster] odata ce le ai pus taie sunetul de la videoclipul cu inregistrarea de ecran si lasa inregistrarea vocii tale in video e simplu daca stii sa editezi putin mai greu intr-adevar daca esti si incepator, si astfel poti sa dai sonorul la maxim la joc doar ca trebuie sa ii tai sonorul in aplicatia de editat si sa ai o inregistrare doar cu vocea ta. Nu cred ca exista asemenea aplicatii, daca exista si nu stiu eu asta este.

1 răspuns: