|

Salut! Vreau sa-mi comand un pc de pe pc garage si m-am uitat din intamplare la recenziile lor de pe pagina lor oficiala de Facebook si am ramas uimit. Absolut toate recenziile sunt negative, ba ca produsele sunt de proasta calitate, ba ca nu primesc in service si multe altele. Vreau o parere despre acest site si daca se poate un site competitiv pentru a-mi putea achizitona o unitate si daca puteti sa mi recomandati una pana in suma de 2600 de lei pentru gaming. Daca e, suma poate sa depaseasca maxim 200 de lei. Multumesc anticipat!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca iti este asa frica de tzapa cu calculatoarele construite de ei ai putea lua asta https://:///......b-freedos/ ....Acesta este asamblat de Lenovo insusi, nu pc garage deci si garantia o ai de la Lenovo Romania.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna,

Daca ai vedea ca si emagul are recenzii negative, nu ai mai comanda de la ei. Fiecare magazin e cam la fel. Da, oamenii sunt nemultumiti din multe puncte de vedere, dar sunt altii care cumpara si nu au avut probleme.

Site-ul in sine e de incredere. Poti comanda ce vrei, iar garantia difera de la un produs la altul si poti fi multumit de serviciile lor in cazul unei probleme.

Cat despre unitate, ar fi bine sa o faci tu, cumparand componentele separat si iesi mai bine. In general cele luate de-a gata sunt mai scumpe, iar uneori piesele nu au un raport pret-calitate ok.

In concluzie, sfatul meu este sa ceri ajutorul in realizarea unei unitati si apoi sa cauti piesele pe fiecare magazin in parte luand cea mai buna oferte. Iesi mai castigat din toate punctele de vedere.

Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu si cativa prieteni am cumparat de pe pcgarage si n-am avut probleme.review-urile acelea negative sunt din cauza unor curieri incompetenti care prefera sa faca drifturi cu dubita decat sa se asigure ca totul e in regula, nu toti sunt asa.
In orice afacere de scara mare exista si incompetenti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cumpara pe bucati? cu placere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează