|

Salut, vreau si eu sa-mi cumpar ceva pentru priza sa-mi protejeze aparatele electrice impotriva socurilor electrice. Nu stiu cum se numeste si nu stiu ce sa caut. Aveti idee de unde as putea cumpara asa ceva? Am un media galaxy destul de aproape de mine de preferabil de acolo big grin

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde despre ce socuri electrice este vorba (tensiune marita sau micsorata, fulgerare, curent), durata socului precum si de importanta, valoarea si consumul de energie electrica din sarcina.

Daca dai mai detaliile, iti pot recomanda ce sa faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!
Exista mai multe dispozitive care pot fi folosite ca protectie impotriva cresterilor bruste de tensiune :

1. Surge Protector
2. UPS
3. Line Conditioners

Cred ca vrei sa te indrepti catre prima varianta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer treaba asta cel mai bine o discuți cu un electrician adevărat. El poate să te lămurească cel mai bine şi cu siguranță o să-ți dea un sfat cât mai corect.
Chiar dacă nu ai bani sau nu vrei să-l pui pe el să facă, poate vrei să faci tu, dar poți doar să-l întrebi cum poți să-ți protejezi aparatele electrice din casă de un eventual şoc de pe rețea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce cauti tu se numeste priza cu stabilizator de tensiune. Nu e ceva ce se adauga la o priza, ci cumperi o priza cu stblztr.Sau mai poti incerca o priza cu siguranta, da vezi sa nu incurci prizele astea cu prizele cu sigurante pentru copii ca se poate intampla. A si vezi ca e cam scumputa. : )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează