| Spike189 a întrebat:

Salutare, ieri mi-am cumparat un laptop : Asus gaming ROG GL552XV, dar am o mare problema cu driverele.
Eu mi-am instalat pe el Windows 8, 1 Pro de 64 bits (am auzit niste comentarii cam negative despre Win 10 ), iar DVD-ul cu Drivere de la el este compatibil doar cu Win 10.
Am instalat majoritatea Driverelor, in afara de cel de Wi-Fi (sunt conectat prin telefon), placa Video, si inca cateva.iar de fiecare data cand incerc sa il instalez pe cel de Wifi, se restarteaza laptopul si imi spune ca Windows a intampinat o problema si a trebuit sa se restarteze.
Ma gandesc ca poate versiunea mea de windows nu este prea buna si poate asta ar fi motivul.
Am facut toate update-urile de la Windows Update.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ia-ti win 8.1 Home, nu Pro. Sau incearca pe asta care il ai acum sa instalezi drivere standard sa vezi cum functioneaza. Bagi un program Driver Booster si iti cauta drivere standard, le descarci si instalezi si vezi daca iti mai face asa.

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Tu crezi tampeniile de pe net apropos de Windows 10? In cazul asta, sa te ajute imbecilii care ti-au bagat tampenii in cap!
P.S. Fa-ti un dram de bine si pune naibii Win10. Problemele sunt minore fata de beneficii, in special daca il compari cu eroarea aia de Win8.

| DryIce a răspuns (pentru KodrutZ):

In special daca il compari cu eroarea aia de Win8. big grin ai zis bine win 8 si 8.1 chiar sunt erori. Windows 10 deocamdata are buguri dar cu timpul va fi cel mai bun sistem de operare. Pana atunci eu recomand 7. big grin

| KodrutZ a răspuns (pentru DryIce):

Zi-mi si mie macar 3 buguri care te incurca cu adevarat in viata de zi cu zi ca sa merite sa ramai la 7 - cu exceptia asocierilor fisierelor, ca ala e notoriu si apare cand ti-e lumea mai draga. Oricum, multi nici nu o sa il simta daca folosesc programele default pentru deschis diverse tipuri de fisiere.

| Anonim a răspuns (pentru KodrutZ):

Ba,nu va mai certati.Va zic eu un bug la win 10 si va zic si de ce. Ca am un an de cand tot experimentez asta. La un laptop cumparat cu windows 8 licentiat (OEM) merge windows 10 dupa ce ai upgradata la 8.1 si apoi la 10. Totul merge bine numai wifi aiurea, asa cum spune cel ce a pus intrebarea. Wifi la voi merge deoarece aveti rcs sau romtelekom cu viteza constanta insa la mine ca am un sim de Orange bagat intr-un modem, cum bate nitel vantul cade semnalul si win 10 refuza sa se mai conecteze. Abia dupa un restart se coecteaza.
La varianta windows 8.1 pro pe 64 de biti, iar este problema cu wifi (windows luat de pe site-uri si activat cu activator). Acum mi-am bagat win 10 luat de la Microsoft din site si dupa ce am dat next la activare, s-a activat normal, ca e doar free, dar wifi in continuare are probleme. Este bug in functie de marca laptopului sau PC-ului inca nu a ajuns aceste big-uri la ei sa le ...repare. Daca suntem un pic atenti cand instalam win 10 ne da o serie de informatii, ce marci de PC-uri sunt optime pentru win 10. Si inca cateva link-uri in care ne informeaza asupra catorva bug-uri care e posibil sa le intampinam. Eu am dat vina pe fluctuatia de trafic (la mine cel putin) dar fiind bifata optiunea de autoconect, win 10 trebuia sa se conecteze automat odata ce traficul mi-a fpst redat.Insa nah, nu se conecteaza, trebuie ori sa restartez laptopul, ori sa restartez routerul ori sa il resetez. Deci inca mai astept cateva update de win poate se rezolva acest bug.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai breh Luci breh... aveam pretentii la tine. Sunt laptopuri care au wifi-u intern slab, atata tot.winking