|

Salutare TPU! Am o problema la Cs Go.Am dat toate setarile la low rezolutie mica Vsync off alea, alea dar imi merge greu la 20-30 fps.Am incercat sa fac si setarile la nVIDIA dar tot degeaba.Am downloadat si Razer Game Booster si cam degeaba, am luat un cfg si am urmat tutorialul de aici:http://www.indungi.ro/......fps-csgo/. Iar apoi am vazut ca am vreo 30 fps rar 40 in locuri in care sunt foarte foarte putine frame drop-uri.Imi puteti spune cele mai bune setari NVIDIA si CSGO?

Specificatile pc-ului meu sunt:

Sony Vaio VGN-AW21M_H

Intel(R) Core(TM)2 Duo P8600 @ 2.40 ghz

4.00 Gb Ram (2.97 folositi)

NVIDIA GeForce 9300M GS

Cam atat. Daca imi puteti spune cele mai bune setari de performanta in cs go,nVIDIA panel, si PhysiX Configuration DAU FUNDA + VOT! :) Va multumesc! Ps: Scuzati categoria.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E alegerea ta, eu ti-am dat doar un sfat, nu am vrut sa ma leg de OC pentru ca era prea mult de povestit cu temperaturi, consum. voltaje
Daca ai 60 fps atunci da e smooth, eu il joc cu absolut totul pe ultra low posibil, si ingame si din Catalyst-ul placii video, fps-uriile le-am blocat la 128 neclintit ca de ajuns, ajunge pana in 200-230 (depinde de harti, playeri si updateuri)

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ai ce sa faci pentru ca placa video este foarte slaba, e laptop nu?
Singura solutie este sa strangi niste bani sa iei ceva mai bun

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru heldeN):

Nu are rost mai bine il joc asa. Oricum am facut un overclock recent cu msi afterburner si merge smooth happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează