|

Salutari

Vreau sa achizitionez un laptop fujitsu Siemens v6555(second hand) insa in descrierea unde am gasit anuntul specifica ca trebuie schimbat cablul display(panglica display) proprietarul mi-a spus ca nu afecteaza in nici`un fel display-ul.

Acest cablu necesita urgent schimbat sau se poate utiliza laptop-ul in starea in care este si cum afecteaza laptopul acel cablu?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Aceasta problema am avut si eu, v-a trebuii sa o schimbi de curand, deoarece nu rezista mult, omul ti-a spus asa ca sa isi vand marfa mai rapid (era logic), nu este chiar asa scumpa. Dar va merge pentru ceva timp si cu ea, insa pot aparea diverse probleme: cand miscati display-ul fata spate apar dungi pe ecran verticale sau orizontale
imaginea este clara doar daca tineti display-ul nemiscat intr-o anumita pozitie
laptop-ul porneste normal, daca conectati un monitor extern afiseaza imagine, dar display-ul ramane intunecat
laptop-ul porneste dar imaginea se vede foarte intunecata pe fundal ca si cum nu ar fi luminozitate deloc
toata imaginea este afisata in alte culori decat cele obisnuite
cand miscati display-ul fata-spate lumina display-ului ori licare ori se stinge si se aprinde pentru o fractiune de secunda
cand porniti laptop-ul imaginea pe display este complet alba

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acel cablu cred ca este ca la telefon, cum la telefon ai banda de display, cred ca asa este si la laptop, si daca acea banda nu merge sau este rupta, inseamna ca laptopul se aprinde dar nu ai imagine pe monitor...practic un laptop orb.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează