|

Sault, vreau si eu sa stiu daca se poate schimba procesorul la acest model de laptop "Lenovo 15.6" G50-45, HD, AMD E1-6010 1.35GHz, 2GB, 250GB, Radeon R2" si daca imi puteti zice compatibilitatea lui cu cea as putea schimba sa ruleze mai bine. Multumesc.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De-aceea nu am recomandat niciodata laptopurile la nimeni.Mereu sunt intrebata "Ce imi recomanzi? ce zici de laptopul asta?" "Dar uite ca e la reducere "etc etc.
Hai sa facem treaba clara, exista 3 categorii de laptopuri.Laptopuri pentru gaming, office, mac.
Laptopurile office("care le iei cu 20-35milioane si zici ca is pentru gaming")
NU NU nu si nu! Nu va luati laptopuri pentru "gaming" de la Asus, Del, HP pentru ca sunt de cel mai mare **** in materie de gaming.Laptopurile office nu sunt pentru gaming, insa daca tu vrei sa-l fortezi sa "fie" de gaming, atunci in maxim 2 ani s-a dus procesorul, ba un hard, ba s-a ars, ba s-a dus bateria etc.
Laptopurile de gaming : ( alea pe care stai 24/7 sa farmezi si sa butonezi pana te ia naiba). Sunt laptopuri cu adevarat scumpe, aici intra faimoasele firme Republic of Gamers, Alienware.Aceste firme sunt anumite pentru gaming si de-asta sunt asa deoarece scrie RECOMANDAT.
Laptopurile mac: Mda..sunt si ele pentru editare, filme, de fite sa spunem.

Acum ca am clarificat asta, scapa de laptop deoarece nu mai poti schimba nimic la el.De obicei la un laptop se poate schimba hardul ca si component intern, deoarece ala e cel mai des schimbat, mereu se strica cel mai repede, apoi urmeaza procesorul.Acesta nu se poate schimba din pacate.Si eu am un laptop in cazul acesta si raman cu el asa cum e.Ca sa il faci sa ruleze mai bine s-ar putea, DOAR s-ar putea sa mai adaugi niste rami daca iti permite[ unele nu permit deoarece placa de baza nu are un slot incorporat si majoritatea placilor de baza incorporate in laptopuri office nu mai pun un slot liber sa nu ocupe loc degeaba.Majoritatea oamenilor nu adauga rami,ci cumpara laptopul cu ramii doriti direct,de altfel si laptopurile asa vin fabricate.
Ai mai putea adauga un SSD,cum a spus si SSSmokin insa,la fel, daca iti este permis. Daca vrei sa afli cum sta treaba du-l la un service si spune i ca ai dori un ssd,niste rami, si vezi daca iti permite laptopul un upgrade.
Sper ca te-am...2005 - 2077 + Vezi răspunsul întreg

1 răspuns:
| a răspuns:

De obicei nu se poate schimba procesorul de pe un laptop. Cel mai probabil ai putea sa adaugi inca 2/4/8gb ram si un SSD

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează