|

Știe cineva un dvd player care sa redea h264?

+ fundă

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

DVD playerele redau formatele DVD, iar cele mai noi unele redau si formatul mp4 (asemanator h264, deseori le si "inteleg"). Toate playerele pot reda si de pe continutul stick-urilor de memorie USB formatele acceptate.
Verifica si extensia fisierului, eventual s-o schimbi in mp4.
In concluzie, iti copiezi continutul pe un stick, mergi la un magazin de profil si cauti un player care stie sa-ti redea acel film.
De asemenea, si televizoarele moderne sunt dotate cu decodoare moderne, marea majoritate avand capacitatea sa redea de pe USB si formatele h264.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce intelegi TU prin h264?
nu, nu am chef sa caut pe google, insa h264 e formatul de blu ray
mp4, mkv NU sunt h264 ci x264, versiunea cu x in fata e de fapt blu ray compresat, stiu ca se face confuzie la greu si ca a aparut x265 care e si mai bine compresat decat x264, acum, poate bat campii, pentru ca imi e o lene de ma doare sa caut pe google, totusi

DE CE VREI PLAYER?!? eu am un televizor vechi de 8 ani, marca Orion, 19inchi, care are USB si pe care pot sa pun binemercic mp4 x264, si am impresia vaga ca toate televizoarele de cativa ani incoace au sigur USB, chiar sunt capabile sa inregistreze pe USB.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat