| KlaudiuRad a întrebat:

Tocmai ce am trecut de la abonament Digi Fiberlink 100 la Fiberlink 300. Nu ai venit încă cu ont-ul, dar am auzit ca pe partea de router wifi sunt cam slabe, și aș vrea să cumpăr un router dual band. Nu vreau să fie scump. Am găsit două modele, tp-link Archer a6 și tenda ac10. Care ar fi mai bun pentru un apartament mic, cu 2 camere?

Răspuns Câştigător
| rares662 a răspuns:

Tp-link Archer a6 ar fi cel mai bun

| KlaudiuRad explică (pentru rares662):

Am cumpărat Archer a6, și pare bun. Voi vedea în timp cum se descurcă. Man nevoie de viteză foarte mare, doar am 300 mbps la internet, dar vreau sa fie stabil pe wifi, să meargă fără probleme.

8 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu am router de la digi si... merge chiar bine. Nu m-am plans deloc de viteza. Si am 300.

| anonimg a răspuns:

1. Routerele de la digi sunt bune; si ce vei primi acum va fi un router prin care poata sa duca 1024 mb/sec. (adica va merge la cea mai mare viteza a lor).
2. Routerele de la digi sunt facute sa intre mufa de la fibra optica. DEci cablul vechi iti va fi schimbat si il poti arunca la gunoi, deoarece acum vei primi fibra optica.
Asa arata mufa de la fibra optica: https://ethercom.ro/......c-apc.html
Si nu stiu daca exista in magazine router cu fibra optica pentru wan. Routerele din magazine au doar mufa RJ45 (rj45 este pentru cablu).
https://www.a2t.ro/......talic.html
Deci daca iti iei router cu mufa rj45, unde vei putea baga in el mufa d ela fibra optica?
Eu zic sa suni la digi, le spui problema si ii intrebi daca iti vor aduce si router -si ce fel de router.
Pentru ca daca vei cumpara router care nu se potriveste cu fibra optica, o sa il cumperi si nu o sa te poti folosi de el.

| Frank51 a răspuns:

Routerul digi are viteze foarte bune, este aproape inutila să iei altul. Doar dacă vorbim de stabilitate și acoperire mare atunci intră în calcul alt router.

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Daca cumperi un alt router ont ul trebuie sa fie pus si el in priza

| KlaudiuRad explică:

Eu sunt interesat de viteza pe wifi. Și din ce am observat cele de la digi nu au și 5 ghz și pe 2.4 sunt slabe. De aceea mai vreau un router separat pe care o să-l leg la ont ca să am semnal și viteza wifi bună.

| anonimg a răspuns (pentru KlaudiuRad):

Păi degeaba vrei tu router cu viteză de 5G dacă tu îți iei abonament de 300mb.
Și apoi Digi nu are tehnologia 5G (5G ajunge până la 20Gb/s), ci doar parcă doar Vodafone în puține localități din țară; și nu acoperă nici toată localitatea acolo rețeaua 5G este existentă.
Deci dacă nu îți vine pe cablu (sau fibră optică) viteza care o oferă 5G, atunci să știi că nu poți să o mărești tu nici dacă ai cumpăra cel mai performant router wireless din lume. Ție îți vine pe fibră optică 300mb și atât îți va oferi și routerul. Și viteza aceasta este suficientă pentru un telefon cu 4G.

| rares662 a răspuns:

Ok
am zis random