|

Vi se pare mare diferenta intre astea doua? Mi se pare diferenta mare mai mult la pret: https://altex.ro/sistem-it-myria-style-v38-amd-ryzen-3-1 300x-pana-la-3-7ghz-8gb-1tb-amd-radeon-rx-550-2gb-linux si https://altex.ro/sistem-it-myria-style-v43-amd-ryzen-3-2 200g-pana-la-3-7ghz-8gb-1tb-amd-radeon-vega-8-linux

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

V38 are placa video dedicata aceea fiind rx550
v43 foloseste placa video vega integrata din procesor...
Eu as opta pentru v43 as mai strange niste bani si as cumpara mai incolo pentru o placa video mai decenta...

| explică (pentru CosminFlo):

La asta m-am gandit si eu, dar am vrut sa stiu si parerea altcuiva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

V38 are placa video dedicata, asta inseamna ca in jocuri se misca mai bine.
v43 are placa video integrata, o integrata foarte buna de altfel, destul de performanta ca sa poti juca jocuri ce nu necesita multe resurse, la niste detalii decente. Cea mai buna varianta este sa iei v43, stai pe integrata un timp, pana mai strangi bani de un 1050-1050ti-1060, in functie de buget. Aici intervine problema, sistemelor de la myiria daca le deschizi carcasa, ai pierdut si garantia, deci nu o sa poti monta placa video doar daca pierzi garantia. In plus, sistemele de la myria nu prea ofera detalii despre sursa, e posibil sa ai o sursa slaba, care in viitor cedeaza, pe langa asta exista riscul de a se intampla accidente oricand. Fiind o sursa slaba, probabil gandita doar cat sa tina sistemul cat de cat fara o placa video dedicata, cand o sa te hotarasti sa adaugi o placa video dedicata, o sa fie posibil sa treabuiasca sa schimbi si placa video.
Iti recomand sa uiti de sistemel alea, sa faci un pc din piese. Iti iei un ryzen 1200, placa de baza ce suporta procesorul (in functie de preferinte, daca vrei sa faci sau nu overclock, gasesti placi mai ieftine, sau mai scumpe), un 1050 cel putin. 8 gb de ram la 2400 cel putin si bineinteles dual channel(adica doua placute de 4 gb.) o sursa rezistenta, cu ceritifacare 80+, eficienta buna, o carcasa, uniate de stocare. Asa ceva ajunge in jurul sumei de 2.200 lei+,-. In felul asta, poti modifica ceva in carcasa cand vrei, nefiind limitat in punctul asta de vedere, iti iei grija placii video, avand una suficient de performanta deja. Daca ai nevoie de ajutor, lasa aici bugetul de care dispui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EusebiuPWN):

O sa fie posibil sa trebuiasca sa schimbi si sursa* pardon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Află cine este Satan, Diavolul.

https://www.seruah.com/cine-este-satan.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează