| LisaJulie a întrebat:

Vouă nu va este dor de vechiul YouTube? Nu ma refer doar la reclame ci și la faptul ca poți sa găsești o grămadă de filme pe el acum fără minim de efort ( bine unele mai sunt date jos de YouTube ca nu respecta drepturile de autor dar totuși), înjurături mai multe și nu prea se mai ține cont de raportare!

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ce mi-ar fi dor de vechiul Youtube cand asta nou are mult mai mult continut?

| RobocopBuisness a răspuns:

Nu, pentru ca mereu cand reinstalai windows-ul trebuia sa instalezi Abobe Flash Player. Net-ul era mai prost. Calitatea la video era mai proasta.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu prea. Ce importanta are ca sunt injuraturi? Daca nu iti place ceva, nu te mai uita. Poti sa-ti alegi tipul de continut preferat. Nu esti obligat sa vezi ce nu iti place.

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Conținutul mi se pare de proasta calitate! Jumătate sunt video-uri ca,, fata saraca vs fata bogata " sau familia Melimi în vacanță

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Asta e problema ta nu a Youtube-ului, la asta preferi sa te uiti, asta iti recomanda Youtube-ul

Dacă asta recomanda YouTube atunci asta înseamnă sunt cele mai vizionate! Adică mulți pierd timpul cu astea! YouTube-ul vechi avea videoclipuri mai educative

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu, nu ai inteles... ati iti recomanda TIE Youtube pe baza preferintelor tale personale.

Mie Youtube imi recomanda fix video-uri pe profilul meu si sunt foarte multumit cu asta

Mie mi-au fost recomandate videoclipuri care nu au vreo legătură cu ce îmi place! Dar avea multe vizualizări

| Cipi1212 a răspuns:

Cred că este același YouTube.

| Dismally a răspuns:

Nu vad diferenta, eu nu vad reclamele nici acum, continutul pe carem il urmaresc e similar deci nu.