Uite ce iti recomand eu, insa e posibil ca peste cateva zile unele componente sa dispara din stoc, asa ca daca vrei sa-l cumperi, te sfatuiesc sa o faci cat mai repede.
https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3312320/
-i3 8100 4c/4t, e practic un i5 7400 dar mult mai ieftin, se descurca la fel de bine in gaming.
-8gb de RAM, 2400 mhz(frecventa suportata nativ de procesor), cl 15(cu atat mai mic, cu atat mai bine). Daca vrei sa mergi pe dual-channel(doua module a cate 4 gb) o poti face, insa trebuie sa stii pe viitor ca daca o sa vrei sa pui 16 gb de ram va trebui sa vinzi ambele module de 4 gb si sa iei doua de 8. https://www.pcgarage.ro/......annel-kit/
-HDD 1tb 7200 64mb, perfect pentru a stoca jocuri si alte fisiere.
-SSD 120 gb pe M.2, ieftin si foarte rapid, suficient pentru windows si programe.
-Sursa de calitate ce o sa sustina sistemul fara probleme, chiar si viitoare upgrade-uri.
-Placa video 1060 de 3 gb, cu sistem de racire de la Inno3D, mult mai buna decat un 1050 ti, de care se vorbea initial.
-Placa de baza bine doata pentru pretul iei.
-Carcasa cu un design interesant, 3 ventilatoare cu led de culoare rosie.
Cam asta ar fi, ideea e sa-l achizitionezi cat mai repede, pentru ca oricand pot disparea anumite componente din stock.
Unele componente sunt in stock furnizor, ceea ce inseamna ca va trebui sa astepti putin mai mult pana o sa ti-l livreze, insa merita din plin.
Daca vrei sa vezi cum o sa se descurce configuratia, poti sa cauti pe Youtube "i3 8100 and 1060 3gb".
Alex, știu că nu e ăsta răspunsul așteptat dar adevărul este că nu TOATE jocurile îți vor merge ultra (poate nici măcar high)! Unele chiar ar utea merge sacadat. 8Gb de memorie RAM e foarte bine dar nu excelent.
Te întinzi la câți bani ai - asta e firesc.
Depinde de joc si de rezolutie. In full HD sau mai jos ar trebui sa iti mearga majoritatea titlurilor actuale fara probleme.
Oh, da, si am uitat ceva - aia 8 GB de RAM sunt bataie de joc. 2018, gaming, pui frumos 16.
Salut. La procesor ii poti face overclock.
Ii mai poti adauga 4gb de ram, respectiv 8(depinde de placa de baza)
Placa video il trage in jos. 1050 e destul de slabut, to-as recomanda mai bine un 1070/1060
E simplu, mentioneaza bugetul de care dispui, iar noi iti vom face o recomandare.
Ca idee, nu e ok sa mergi pe generatia a 7-a de la Intel, spre exemplu ai putea merge pe un i5 8400 care e la acelasi pret cu 7400, dar mult mai performant. Sau daca vrei neaparat 4c/4t mai bine mergi pe i3 8100, fiind la fel de bun ca un i5 7400, dar cu 300 de lei mai ieftin.
Bugetul meu e 3000 lei.Cam atat costa sistemul.Iti dai seama ca nu pot da 5000 de lei pe un pc ca eu as lua 1060 sau 1070 dar piesele sunt destul de scumpe.
Uite ce iti recomand eu, insa e posibil ca peste cateva zile unele componente sa dispara din stoc, asa ca daca vrei sa-l cumperi, te sfatuiesc sa o faci cat mai repede.
https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3312320/
-i3 8100 4c/4t, e practic un i5 7400 dar mult mai ieftin, se descurca la fel de bine in gaming.
-8gb de RAM, 2400 mhz(frecventa suportata nativ de procesor), cl 15(cu atat mai mic, cu atat mai bine). Daca vrei sa mergi pe dual-channel(doua module a cate 4 gb) o poti face, insa trebuie sa stii pe viitor ca daca o sa vrei sa pui 16 gb de ram va trebui sa vinzi ambele module de 4 gb si sa iei doua de 8. https://www.pcgarage.ro/......annel-kit/
-HDD 1tb 7200 64mb, perfect pentru a stoca jocuri si alte fisiere.
-SSD 120 gb pe M.2, ieftin si foarte rapid, suficient pentru windows si programe.
-Sursa de calitate ce o sa sustina sistemul fara probleme, chiar si viitoare upgrade-uri.
-Placa video 1060 de 3 gb, cu sistem de racire de la Inno3D, mult mai buna decat un 1050 ti, de care se vorbea initial.
-Placa de baza bine doata pentru pretul iei.
-Carcasa cu un design interesant, 3 ventilatoare cu led de culoare rosie.
Cam asta ar fi, ideea e sa-l achizitionezi cat mai repede, pentru ca oricand pot disparea anumite componente din stock.
Unele componente sunt in stock furnizor, ceea ce inseamna ca va trebui sa astepti putin mai mult pana o sa ti-l livreze, insa merita din plin.
Daca vrei sa vezi cum o sa se descurce configuratia, poti sa cauti pe Youtube "i3 8100 and 1060 3gb".
Salut! Nu sunt foarte bun in domenie dar iti pot spune ca in high sigur o sa iti mearga