| SLexuS a întrebat:

Vreau sa-mi dau resetare la IOS, insa n-am facut backup din mai multe motive, insa am salvate doar pozele si contactele in icloud, daca voi reseta telefonul voi pierde si pozele si contactele din cloud?

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Iti raman in icloud. Dar vezi ca daca nu mai stii numele si parola de la contul Apple nu o sa poti folosi telefonul dupa reset.

1 răspuns:
| Lucian887 a răspuns:

Dacă resetați dispozitivul iOS fără a face o copie de rezervă, datele stocate direct pe dispozitiv vor fi șterse, dar datele stocate în contul dvs. iCloud, cum ar fi fotografii și contacte, ar trebui să rămână intacte. Acest lucru înseamnă că fotografiile și contactele dvs. ar trebui să fie încă accesibile după resetare, atâta timp cât vă conectați din nou la contul iCloud pe dispozitivul dvs.

Cu toate acestea, pentru a fi în siguranță, este întotdeauna o practică bună să vă asigurați că datele dvs. iCloud sunt copiate corect înainte de a efectua o resetare la starea de fabrică. Puteți utiliza, de asemenea, instrumente precum modulul de resetare la starea de fabrică Fixppo de la iMyFone.