|

Vreau sa resetez windows 10, dupa ce am ales daca vreau sa pastrez sau sa sterg toate fisierele si setarile facut s-a repornit, reseting this pc si a ajuns la 5 % apoi a revenit la windows din nou si scria ca a fost o problema la resetarea acestui pc.

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ceva ai facut gresit. In primul rand Windowsul nu se reseteaza ca pe telefon ci se sterge si reinstaleaza. Pentru asta trebuie sa bagi media continand Windowsul (DVD sau stick) in locul lui (unitatea DVD sau USB). Dupa pornire apesi tasta necesara pentru boot-are (la mine este F12) care difera de la PC la PC. Dupa, dai enter pe unitataea de pe care boot-ezi si dai enter cand iti cere. Trebuie sa fii foarte atent. Dupa pornirea iti alegi zona in care te afli (Romania). Pentru tasatatura iti recomand US sau US International. Dupa asta, la optiuni de drivere alegi sa stergi toate partitiile si le refaci. Uita-te la Drive 0 Partition 1 si Partition 2: https://cristianls.ro/instaleaza-windows-10/
Apoi, pentru ca voi tinerii nu stiti sa instalati jocurile pe alta partitie decat pe C:\, iti recomand sa lasi o partitie 1 la 100 Gb sau sa faci din tot HDD-ul doar o singura partitie. Succes! Daca mai ai intrebari te astept aici.

1 răspuns: