| Pirvu_Teodora_1997 a întrebat:

Allview x1 xtreme este un telefon bun? Ma tine 4 ani?
Sau mai bine iau alt telefon? Help!

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Acest model de telefon este destul de performant şi la un preţ accesibil - vezi specificaţiile tehnice şi diverse magazine & preţuri la linkul :
http://www.allview.ro/......cificatii/

http://www.gsmarena.com/allview_x1_xtreme-6194.php

http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-32gb-black-x1-xtreme/pd/DHHMCBBBM/

http://www.shopmania.ro/telefoane-mobile/p-allview-x1-xtreme-87330947

Aş zice că-şi merită banii :)


Toate cele bune.

| Sn4k3 a răspuns:

E foarte bun, dar sa ai grija de el daca vrei sa tina atat.

| RB26DETT a răspuns:

Daca vrei un telefon ce sa te tina mult timp atunci iti iei un Samsung ceva! Uite, iti dau exemplu galaxy s2 [este depasit de acum] a aparut in 2011 si suntem in 2015 si stiu pe cineva ce are acest telefon inca de cand a aparut si-i merge perfect! 4 ani! Te poti uita la HTC, Sony, LG, uita-te la marcile premium! Allview este o marca romaneasca dar rebranduieste telefoanele chinezesti, Allview este de fapt gionee! Nu sunt asa fiabile, nu prea sunt facute sa tina mult!
Uite un mic sfat pentru o viata cat mai lunga a telefonului! Imediat ce l-ai cumparat ii pui husa si folie pe ecran! nu flip cover ca aia te incomodeaza si te poate face sa-ti scapi telefonul pe jos mult mai usor, din silicon, poliuretan etc... folia poate fi si cea mai ieftina deoarece iti va proteja ecranul in cazul in care-l scapi pe beton sau altcevawinking eu am un xperia M, l-am scapat de la 2 metri cu ecranul in jos pe beton, nu a avut nimic, s-a ciupit folia in 5 locuri dar sticla intacta! husa de asemenea, stand pe telefon face o mica distanta intre ecran si suprafata pe care cade, este un fel de shock-absorber! Deci atunci cand il scapi pe jos nu da direct cu ecranul ci da cu marginile huseiwinking intelegi ce vreau sa zic!

| slamandra a răspuns:

Mai bine iti iei alt telefon de la o alta firma.
Allview e cea mai naspa firma. Trebuie sa ai mare noroc ca sa te tina 1-2 ani.

| Mariobaiatrau a răspuns:

Te tine vreo 4 ani dar nu o sa fie cine știe ce in următorii ani pentru ca apare Google ara si tehnologia o sa evolueze mult mai mult