|

Buna! am un Samsung galaxy s 2. sunt foarte multumit de el insa as dori sa il schimb cu un iphone 4s pentru ca mi se pare ca iphonurile sunt mai promovate si imi place designul de la iphone. merita schimbarea?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Categoric nu merita schimbarea, decat daca vrei un telefon de fite si cam atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa te dai mare cu el, atunci da, dar in rest nu.

Motive pentru a pastra S II-ul:

S II are ecran mai mare(4.3" vs 3, 5"), mai luminos (Super AMOLED Plus vs TFT LCD) procesor mai rapid (dual-core 1.2 GhZ vs dual-core 1 GhZ), sistem de operare costumizabil (Android 2.3/4.0 vs iOS 5/6), mai multa memorie(16 GB + microSD pana la 32 GB vs 16/32/64 GB)

Motive pentru a cumpara iPhone 4S:

Sistem de operare fara lag-uri(iOS vs Android), mai multe aplicatii(App Store vs Google Play).

Oricum este alegera ta!

PS: iPhone 4S este mult mai scump.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parerea mea este sa nu faci schimbul. Daca nu ai manevrat pana acum un iOS nu ti-ai putut face o parere care este sistemul de operare mai bun. Android ofera mai mult ai si flash player. Ecranul este mai mare la S II, are memorie extensibila...Alegerea este a ta dar doar pentru ca un produs este mai promovat sau are un design anume nu inseamna ca este si un produs mai performant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu,merita s2 e mai performant si e mai bun faci mare greseala... ecranul de la iphone 4s e varza... sincer mai bine schimba cu galaxy note 2 sau Galaxy s3

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează