| Andaa32 a întrebat:

Buna, de un an doi primesc apeluri cu numar necunoscut care nu spune absolut nimic insa este ca si cum ar fi o caseta, care scoate sunete ca un "psihopat" care geme. straight face Si poti sa-l injuri, sa-l ameninti ca nu riposteaza cu nimic. Problema e ca, de acum o luna am schimbat numarul si nu il mai stie absolut nimeni. Si de odata m-am trezit din nou cu acelasi numar care face la fel. Intrebarea este, ce sau cine ar putea fi? Cum de imi trimite iar apeluri cu necunoscut daca eu mi-am schimbat numarul si nimeni nu il mai stie?

3 răspunsuri:
| piticelm a răspuns:

Nu crezi ca ar fi mai simplu sa nu raspunzi la numerele necunoscute?

| TipaS a răspuns:

Poţi să blochezi apelurile de la numerele necunoscute. Du-te la un magazin de telefonie şi explică ce se întâmplă şi mai spune şi să localizeze locul în care se află persoana care sună. Dacă ei nu te ajută te poţi duce la poliţie.
Baftă!

| thegatekeeper a răspuns:

E destul de bizar ca ti-a aflat numarul chiar si dupa ce l-ai schimbat, insa nu e imposibil. Cel mai probabil, este vorba de o persoana care are cunostinte in domeniu sau care lucreaza ea insasi in acesta si care se plictiseste. Cel mai simplu ar fi sa nu mai raspunzi apelurilor cu numar ascuns sau, daca ai telefon cu Android, sa iti instalezi "Call block" si sa ti-l setezi astfel incat sa nu mai poti fi sunata de numere anonime.