|

Buna dimineata. Am avut abonament si am reziliat contractul si...cer sa fie cartela prepay (Orange) inainte era prepay cartela. Am pus cartela in telefon si nu are semnal cartela inexistenta. Cei de la Orange shop mi-a zis, ca abonamentul care il aveam ieri (ultima zi..de abonament)v-a deveni cartela. De la 1 octombrie cartela nu e recunoscuta prepay, cred ca m-au mintit cei de la Orange. Vreau si eu un raspuns bun. Multumesc

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna,

Am lucrat la Orange si pot zice ca daca ai avut abonament este dreptul tau sa-l treaca pe cartela. In primul rand trebuie sa te duci la un Orange Shop, daca nu ai depasit trei luni de cand ai inchis abonamentul, si le spui ca faci reclamatie scrisa celui care ti-a inchis numarul ca nu l-a trecut pe cartela sau sa rezolve imediat situatia.
Cei din magazin pot face trecerea sau cel care a facut inchiderea,
Sa aveti buletinul la dumneavoastra
Constantin @ www.meditatii-instalare-windows.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MeConstantine):

(Me Constantine) Constantin am fost ieri la Orange shop am vorbit cu ei... si a spus ca incepand de astazi de pe 1 octombrie va fi cartela. Ieri era ultima zi de abonament am reziliat, si am vorbit si am zis ca vreau sa trec pe cartela si, au zis ca ok se poate. Si vad ca am nr inexistent cand sun...de pe alt nr si, nr e inchis trebuia sa fie prepay cartela. Multumesc ca mi-a raspuns la mesaj. Raspunde-mi si aici, am vorbit si la tel la 411 cand sa inchid abonamentul ca vreau sa trec pe cartela prepay au solutionat moral si, imi pare rau unde s-a ajuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru claudiuflorin):

Buna,
Raspunsul meu ramane acelasi la 411 nu o sa rezolvi trebuie sa ajungi la Ornge shop si sa faci cerere scrisa cu numar de inregistrare de tip reclamatie. Subsemnatu, etc, etc. Cum iti zicem ai trei luni in care chiar daca este inchis ei sunt obligati sa-ti de-a numarul inapoi si sa treca pe cartela. Daca suni la 411 nu o sa te ajute nimeni pentru ca un alt departament se ocupa cu astea la care se ajunge mult mai greu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MeConstantine):

Buna dimineata. (Multumesc pentru mesaj MeConstantine).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru claudiuflorin):

Salut. Imi rezolva situatia si la Orange partener sau Orange store? Te intrebam pentru ca e departe de mine Orange shop locuiesc departe totusi, sunt din bacau... si daca merg la Orange shop o sa-mi spuna Nu se poate, daca vrei numarul inapoi trebuie sa treci pe abonament. Asa mi-a zis si atunci. Pentru ca cartela numarul de telefon..nu am mai reincarcat eram in perioada de gratie, si mi-a luat numarul.a devenit cartela inutilizabila. Si mi-a zis atunci anul trecut am fost la Orange shop (am mai intrebat si la partener Orange dar nu au solutionat) si la shop acolo mi-a zis ca daca vreau numarul inapoi trebuie sa trec pe abonament. Am facut-o si.i-am zis atunci. dupa ce termin abonamentul pot sa trec pe cartela.mi-au spus ca da.Si acum in situatia asta, chiar daca o sa merg la shop sunt inconstienti aia de acolo neindemanatici habar nu au ce sa faca..degeaba sunt angajati acolo. vorbesc despre cine cunosc eu. Poate o sa rezolv, am prea multi nervi.o sa-mi treaca. Raspunde-mi la mesaj. Multumesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează