| girl971 a întrebat:

Buna! Stiti cumva cum intru in legatura directa cu un operator de la SERVICII CLIENTI? Sunt in telekom. Am cautat pe google dar nu am gasit cine stie ce informatii.Multumesc! Apropo,imi cer scue pentru categorie, dar stiu ca aici intra mai multa lume!

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!


"Vânzări și Relații cu Clienții Telekom Romania :

1234 – apel gratuit din rețeaua Telekom;

021.404. 1234 sau 0766.12. 1234 – tarif normal pentru apelurile din reţelele naţionale.

Pentru a putea oferi clienţilor săi asistenţă promptă, eficientă şi de calitate la Serviciul de Vânzări și Relaţii cu Clienţii, Telekom Romania îşi rezervă dreptul de a limita accesul gratuit la acest serviciu pentru clienţii care îl folosesc în mod abuziv. Prin apel abuziv se înţelege un apel prin care nu sunt solicitate informaţii ori nu sunt formulate reclamații cu privire la produsele şi serviciile Telekom Romania. Este abuziv si apelul care contine injurii, are caracter denigrator sau obscen.

Astfel, clienții care în interval de 30 de zile au efectuat trei apeluri abuzive către Serviciul de Vânzări și Relaţii cu Clienţii, nu vor mai avea acces gratuit la acest serviciu pentru o perioadă de 30 de zile. În acest interval, clienții pot apela numărul Premium Suport 0903904903, tarifat cu 2 EUR/apel TVA inclus." - SURSA :
https://www.telekom.ro/formular-contact/


Toate cele bune.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Serviciul clienti romtelecom 1930

Modifică Setările