| 4You123 a întrebat:

Am Samsung galaxy s2 si as vrea sa il vand cu ce pret l-as putea da? Cat mai apropiat de Samsung galaxy s3.

P.S: E in stare foarte buna il am de 2 luni s-a dus foarte putin in coltul din dreapta vopseaua, pe net merge foarte bine.

Răspuns Câştigător
| dov76 a răspuns:

Cam greu ce vrei tu indifferent de starea telefonului. Ajuta mult daca ai la el certificate de garantie, facture si cutia cu toate accesoriile ajuta mult.
Poze la telefon alaturi de tot ce ai la el ( cutie, accesorii, acte) si le pui pe mercador sau pe un forum daca exista in zona ta ( de ex. cauta forum Galati-Braila pe google), vezi cu ce pret se vinte un telefon ca al tau in aceiasi stare si eventual pluseaza un 50 sau 100 lei peste apoi il treci negociabil.
vei fi asaltat de oferte in care sunt implicate schimburi ( risti sa te alegi cu un telefon furat si implicit probleme) asa ca iti recomand sa nu accepti decat daca oferta este buna pentru tine iar ofertantul are la telefon toate actele ( facture este cea mai importanta pentru ca de obicei un telefon vine un un certificate de garantie in alb si nu ai de unde sa stii daca individual nu a trecul el in certificate datele telefonului), daca are factura nu te poate pacali.
oricum nu vad de ce ai vinde un s2 pentru ca eu am un s3 si pot spune ca fata de el s2 se comporta mai bine, se merita daca vrei un s4 altfel te sfatuiesc sa iti pastrezi telefonul pentru ca s2 este un aparat foarte reusit.

1 răspuns: