|

Bună TPU, este posibil sa am internet nelimitat 4G pe telefonul mobil mai exact pe cartela digi la fel ca pe calculator?

Țin minte că mi s-a deschis mai demult o fereastra în meniul de setări la secțiunea utilizare date unde scria resetare date sau ok în fereastra respectiva.

Acuma nu îmi mai apare decât graficul acela cu evoluția utilizării de internet la viteza superioara, ceea ce înainte nu îmi apărea decât activare și dezactivare date internet.

E posibil sa fi fost oare în perioada de oferta?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nelimitat nu il ai, doar ca ai dezactivat tu graficul. Oricum, ai vreo 40 GB la viteza 4G, ceea ce e mai mult decat suficient.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Crezi că e posibil să economisesc date de internet care sa mi se adauge la următoarea luna de reactivare 4G?
Adică sa folosesc internetul undeva pe la mijlocul graficului iar restul de jumătatea să nu îl mai folosesc și sa mi se adauge la următoarea reactivare ca sa am mai mult la următoarea reactivare ( adică rezerva ) de data trecuta.
Deoarece eu nu prea îmi dau seama când mi se termina internetul ca mă trezesc ca nu mai am date de utilizare la nivel 4G.
Și atunci o să pot folosi lejer internetul cu restul de date rămase + noubreactivare până la următoarea luna fără să îmi mai fac griji că e pe cale să mi se termine internetul.
Ca nu prea știu cum să îmi gestionez datele, și de aia mam gândit la varianta asta.
Crezi ca ar merge?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează