| Raluca2814994 a întrebat:

Buna TPU, la telefonul honor 200 lite primesti si incarcator? ca am primit un telefon cadou de la cineva, in cutie si nu vreau sa l desfac, vreau sa l vand laughing
si nu stiu daca primesti si incarcator sau casti sau husa?

Răspuns Câştigător
| Pacientul0 a răspuns:

La telefonul Honor 200 Lite primești în cutie telefonul, cablul USB Type-C, agrafa pentru SIM, manualul, garanția și o folie de protecție pe ecran. Încărcătorul (adaptorul de priză) nu este inclus în pachet, iar căștile sau husa nu vin nici ele la pachet oficial

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Uite așa mai faci și tu un ban.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu il vinde daca este nou, nu iei prea mult pe el, degeaba este nou si a pierdut valoarea odata ce a iesit din magazin.Toti vor vrea sa negocieze pretul ca nu le convine sa iti dea tie suma cu care se vinde in magazin si tu din start pierzi bani.Foloseste l un an doi pana iese din garantie si după treaba ta il vinzi cu cît o fi dar macar te bucuri de el, plus cel care ti la facut cadou se va supăra daca il vinzi, va crede ca tu nu apreciezi un lucru pentru care el sau ea a dat niste bani, bani care ia obtinut greu si in loc sa isi cumpere lui ceva, ti a cumparat tie ca a vrut sa te bucuri, dar pe tine te doare in fund de cadou tu vrei banii pe el. Gîndeste te ca strici relatiile de prietenie cu persoana care ti a dat telefonul daca vede ca nu il foslosesti si ca il vinzi.,

| Ambivert a răspuns:

E mare foamea estehee hee

| Kiran a răspuns:

De obicei in magazilele online primesti in cutie doar telefonul si cablul de date + acel incarcator atasabil, uneori au oferte si ofera casti / husa, dar cred ca scrie pe cutie daca este nesigilat sau pe bon daca ti-l pune pe cutie

| cyyprian a răspuns:

Cablul ala si cam atat