| FanGaming98 a întrebat:

Când ai internet prin hotspot de la altă persoană, acea persoană poate să vadă ce ai făcut pe internetul ei dat prin hotspot?

7 răspunsuri:
| Impersonal a răspuns:

Poate vedea numai traficul, nu si continutul.
Internetul se bazeaza pe transmisia de "pachete", mici fisiere care contin date publice: adresa spre care se duce acel pachet, sau date private: mesaje, imagini, etc.
Daca acea persoana iti monitorizeaza, intr-adevar, traficul, ea ar vedea numai datele publice ale pachetelor, in cazul de fata, unde se duc ele (catre ce site) si nu datele private din pachete care pot fi accesate numai de deviceul tau si server. Bine acum... daca luam in calcul si protocoalele si certificatele, complic destul de mult discutia si nu este neaparat nevoie.
Bineinteles, ca sa poata monitoriza astfel de pachete, trebuie sa aiba ceva experienta si sa cunosti bine niste programe, lucru de care ma indoiesc daca vorbim de un simplu hotspot din smartphone.

| JicaContra a răspuns (pentru Impersonal):

Poate vedea traficul SI CONTINUTUL, poate sa salveze traficul si apoi sa il bage in diverse programe care apoi sa extraga continutul!

intr-adevar e o chestie foarte avansata, dar se poate binemercic!

| Impersonal a răspuns (pentru JicaContra):

Cand zici ca poate vedea "traficul SI CONTINUTUL", tu nu te referi la faptul ca poate vedea continutul instant, odata cu traficul... formuleaza si tu mai logic raspunsurile, caci cred si eu ca esti capabil.

| JicaContra a răspuns (pentru Impersonal):

Aham, deci eu gresesc pentru ca nu e chiar instant, cu toate ca si asta se poate face, dar e si mai complicat
ba nu, stai ca NU gresesc, d-le vedeta TPU, am scris mare si lat:
"poate sa salveze traficul si apoi..."

| Impersonal a răspuns (pentru JicaContra):

"apoi"
Spune-mi si mie un program care poate accesa continutul pachetelor, care sa o faca relativ repede si sa mai fie si capabil sa ruleze pe smartphoneuri... te astept.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da, exista o sumedenie de aplicatii care monitorizeaza traficul pachet cu pachet.

| MihaiV01 a răspuns:

Pai probabil poate vedea browser ul pe care ai intrat dar nu poate vedea ce anume ai căutat pe el
Dar stai liniștit in general nimeni nu isi bate capul cu asa ceva plus ca chestia asta nu merge chiar la toate telefoanele