|

Care e treaba cu telefoanele astea cu ''Windows'', windows phone?

Ce au diferit fata de cele Android sau Iphone sau altele.

Sunt mai bune? Sunt mai slabe?

Ce rol are acel ''windows''?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sunt bune amandoua dar diferenta dintre windows phone si android este ca windows phone este asemanator cu cel de pe pc.Merge cu format exe. Aplicatiile pentru acest windows phone se gasesc greu pe cand cele de android te impiedici de ele la tot pasul.Deci daca vrei un telefon mai mult pentru birou sa sa te ajute la job iti poti lua cu windows phone, dar daca vrei un telefon pentru jocuri si alte aplicatii iti recomand android.Este cel mai bun android, multi il folosesc, windows mai putin. funda?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu sunt de parere ca tot ce trage in jos windows-phone-ul sunt aplicatiile care se gasesc mai greu. in rest tata are un Nokia lumia 710 si sunt de parere ca e mai bun ca orice Samsung galaxy cu acelasi pret ( se misca repede bateria rezistenta se blocheaza greu ( deloc mai exact ) gps merge perfect samd. jocurile da sunt praf... )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Windowsu ala are rol sa faca telefonul un calculator de buzunar. se viruseaza mai greu decat androidu si sunt mai rezistente la socuri. nu au la fel de multe app ca la android si ios, dar au destule

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Telefoanele cu windows sunt mai slabute. dar nu vreau sa spun ca Nokia lumia, sau alte telefoane sunt slabute, dar nu echiar asa bun.Am avut HTC diamond 2 cu windows si mergea greu, se bloca mereu. deci nu e cine stie ce!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează