Ceva nu se pupa la tine in telefon, si eu sunt pe prepay si nu am probleme de genul apelare wi-fi daca l-am dezactivat!
te-as sfatui sa mergi intr-un magazin Orange, cel mai bine chiar in magazin Orange tip sediu, adica nu la parteneri Orange!
salut!
Daca ai android 14 (am verficat acum la mine)
Mergi la Setari>Conexiuni> Apelare Wi-FI > in aceasta fereastra ai posibilitatea sa dezactivezi apelarea wi-fi pe SIM 1 si SIM 2 (daca ai dual Sim)
Cu siguranta o sa gasesti rezolvare, cei de la Orange ar trebui sa stie sa rezolve! stima
app de Samsung desi am serie S si pe viitor probabil voi merge tot pe S (caci numai S -uri am avut pana in prezent), sa stii ca de exemplu la S21+ mi s-a defectat camera imediat dupa ce a iesit din garantie ![]()
Nu e mare lucru vreo 250 de lei, dar daca ma gandesc ca sunt telefoane la 1700 de lei care nu au avut niciodata probleme ![]()
La unul de 4000 sa ai probleme...e usor dureros
bine metaforic vorbind, asta in conditiile in care mi-am luat S21 si apoi S21 plus de rezerva, intuiam ca unul daca sta in service vreodata ![]()
De ce mi-am luat eu numai S-uri? intrebare retorica
habar nu am
Tine de noroc uneori!
Setări -- Rețea și internet -- Apeluri și SMS
Poate diferă un pic ca și meniu, ideea este să intri acolo unde scrie rețeaua implicită, respectiv Orange, la tine. Dai pe ea și o să vezi opțiunea de apelare prin wi-fi, pe care o poți dezactiva.
Exact asta am citit! Si am mentionat.
Dar telefonul Samsung nu are setarile ca in exemplul dat. Asa ca... nu m-am prins.