|

Cum îți rootezi telefonul fără Pc? Și ce înseamnă root?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Rootarea e un fel de carpeala a androidului ca sa te lase sa il poti folosi la un nivel mai avansat nu numai ca un simplu utilizator. Problema e ca sunt rescrise bucati din android si poti avea placuta surpriza sa nu iti mai mearga telefonul deloc, sau sa iti modifice functionarea telefonului in sens negativ - poate sa nu iti mai mearga un senzor, camera, wifi-ul, sa consume mai mult curent si sa iti descarce bateria mai repede.
Daca insa rootarea merge bine (in multe cazuri merge foarte bine), vei vedea si fisierele ascunse din android, vei putea folosi mai multe aplicatii, insa avantajele nu sunt chiar asa de mari ca sa merite efortul.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu ai habar ce e atunci nu iti trebuie deci nu iti bate capul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adica esti propriul admin al dispozitivului si cu ocazia asta pierzi garantia, ca sa nu mai spun ca poti sa il faci nefunctional in cazul in care gresesti ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai greu fara PC, cu un PC e cel mai usor. E un fel de jailbreak ca la iphone, adica poti face mai multe chestii si spargi "limita" "impusa" de creator. Adica spre exemplu, nu poti vedea fisierele ascunse din telefon, si nu poti accesa toate fisierele. Daca-i faci root, vei putea. Asta e doar un exemplu. exista mai multe chestii. Eu am facut root spre exemplu sa iau baza de date locala a contului meu de skype s-o citesc pe PC. Daca nu ai o tinta exacta si vrei sa faci root doar sa... ai telefonul rotat nu-ti recomand.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu prea poti sa iti rootezi telefonul fara pc.
Root-ul e ca un fel de jailbreak, esti ca un fel de admin al telefonului, daca ai Samsung, poti sa iti stergi aplicatiile de la Samsung, poti face orice, poti sa vezi si fisierele ascunse.
*ATENTIE*
Daca faci root risti sa iti pierzi garantia, sau mai mult, faci ceva gresit sau poti sa iti strici telefonul
Daca nu stii nu mai faci.
Funda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează