| terry123 a întrebat:

Deci, am o colega care vinde un iPhone 8+ impecabil cu viata baterie 82%. Am văzut în magazin un nova 5t. Ce ați alege?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Oricare altul, nou, din magazin. Colega ta nu il vinde ca e bun.

| antimulte a răspuns:

Iphone. Clar
Uzura e normala si apoi ii poti schimba bateria la o adica... Nu se compara ca stabilitate, deocamdata, cu 5t.

| Alexuţ02 a răspuns:

As alege iPhone-ul, dar in functie de niste criterii, depinde cat cere colega ta pentru el, daca cere aproape ca-n magazin, mai asteapta si-ti iei ceva din magazin, nou.
Daca tot ai in cap sa-l iei, iti dau un sfat, du-l la cineva care se pricepe sa se uite prin el, e posibil sa iei teapa cu asta, pentru ce motiv il vinde? ma gandesc la faptul ca-si doreste un upgrade

| Mihutzu a răspuns:

Nu cred ca are rost sa-i asculti pe cei care iti spun sa-ti iei iPhone-ul SH. Chiar daca 82% baterie suna ok, nu e pe atat de bine pe cat pare, am avut doua iPhone-uri pe care le-am dus cu bateria si sub 80% si din experienta, se apropiau cu timpul de utilizare de 55-60% fata de cel original. In plus, dupa ce ajunge la 80%, se strica rau experienta, nu merge la fel de repede, se blocheaza etc. De asemenea, daca inlocuiesti bateria, nu va fi una originala, oricat ti-ar spune cei de la service ca e, iar uzura se va vedea mult mai repede (ajungi cu bateria inlocuita dupa 6 luni unde ai ajunge daca ti-ai lua un iPhone nou dupa 2 ani). Ia-ti Androidul, chiar daca nu e la fel de rafinat sistemul, specificatiile sunt chiar bune, bateria e noua, ai garantie si nici nu te apuci sa faci business cu cei din clasa.

| Stef45 a răspuns:

Iphone 8 clar. Nivelul de baterie e ok pentru varsta lui. Si crede-ma am avut toate telefoanele posibile, Iphone e impecabil din toate punctele de vedere, in special in comparatie cu Nova.

| vexaystaff a răspuns:

Dupa maxim 3 luni te saturi de iphone... si o sa il pui la vanzare sa ei un Android cum face si colega ta

| Lacrioara7889 a răspuns:

Aş alege telefonul cel nou din magazin. Nu aş avea eu bază să cumpăr un telefon de la alt cineva. Cine ştie cât de bun e în realitate. Te sfătuiesc nu cumpără telefoane de la colegi?