anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista posibilitatea sa pot sterge din watsap o conversatie pentru ambele parti daca nu s-a vazut?(nu a vazut cui am trimis)cea pe care am trimis in 16 ian am fost lasata sa sterg pentru ambele parti dar cea din 13 nu, doar pentru mine dar pentru mine nu are rost doar daca sterg si la cui am adresat-totusi pot accesa undeva ceva sa o sterg pentru cine am trimis daca nu l-a vazut?

7 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Este un buton numit sterge pentru toti

| gemeni6226 a răspuns (pentru LisaJulie):

La mine sterge pentru toti functioneaza astfel:selectez mesajul trimis si apoi apas butonul stergere -cand apas butonul stergere ma intreaba sterge pentru mine sau pentru toti.Ei asta a functionat pentru mesajul trmis in data de 16 dar cele trmise in 13 nu-acolo m-ar fi lasat sa sterg doar pentru mine dar nu si pentru destinatar.(am scris si in enuntul intrebarii).

| octav005 a răspuns:

Da exista, cand stergi ai optine daca stergi doar pentru tine s-au daca stergi pentru toti

| gemeni6226 a răspuns (pentru octav005):

Exista,dar dupa 4 zile acest lucru nu mai functioneaza!

| Misteriosul333 a răspuns:

Poți șterge un mesaj pentru toată lumea în maxim o oră de la trimitere. Am căutat și eu acum pe internet că știam că-l poți șterge doar în câteva minute și este necesar să ai aplicația actualizată. Mai există și o funcție pentru mesaje temporare care le șterge după un anumit timp. Nu am probat pe Whatsapp dacă este adevărat sau nu, ce scrie acolo.

| gemeni6226 a răspuns (pentru Misteriosul333):

Deci la mine e probat pot sterge si la 2 zile dupa ce am trimis cu conditia ca celui caruia i am trimis sa nu fi citit, dar dupa 4 zile deja nu.Acum in cautarea mea disperata de a sterge am observat si eu ca poti alege mesaje temporare care dupa un anumit timp ales se sterg singure.E vorba de un mesaj ce am trimis la frate meu si ce am scris nu mai e valabil, ramane sa il sun si sa clarific prin viu grai tot -daca nu am reusit sa sterg mesajul.

| Misteriosul333 a răspuns (pentru gemeni6226):

S-ar putea să aveți dreptate, i-am trimis astăzi un mesaj cuiva și am încercat să verific peste cât timp merge șters acel mesaj și a trecut până acum 6 ore, poate au prelungit timpul de ștergere al mesajelor și au uitat să specifice la informații aplicație. Să vă ajute Dumnezeu să rezolvați cumva.