|

Hei, pls, stiti cum fac unii de pe youtube sa umble de pe un iphone virtual pe pc? Si sa aiba facebook descarcat si alte aplicatii, va rog spuneti-mi de unde si cum daca stiti, si dati-mi si link de unde sa descarc.Dau funda

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Deci, eu am iphone si am incarcat recent cateva video-clipuri pe youtube. Am intrat la poze, am inrtat pe video, apoi am dat partajeaza. Si acolo iti apare, facebook, youtube, gmail. Etc. Am dat pe youtube, si l-am incarcat. Dar pentru asta iti trebuie Google Chrome si iti bagi contul si il setari. Sper ca am ajutat, nu sunt sigur daca am inteles bine intrebarea, in fine. Succes si noroc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci, eu am iphone si am incarcat recent cateva video-clipuri pe youtube. Am intrat la poze, am inrtat pe video, apoi am dat partajeaza. Si acolo iti apare, facebook, youtube, gmail. Etc. Am dat pe youtube, si l-am incarcat. Dar pentru asta iti trebuie Google Chrome si iti bagi contul si il setari. Sper ca am ajutat, nu sunt sigur daca am inteles bine intrebarea, in fine. Succes si noroc. Chiar sper ca a fost de folos acest raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Awwr_Christian_1997):

Deci iphoneul tau e prost si limtiat la creier ca tine.
@DirectionerXx sunt programe pentru a rula aplicatii de android nu de ISHIT.
incerca http://youwave.com/
si stai linistita ca nu toate merg perfect doar 25 la suta merg bine restul lesina sau nu se aprind deloc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează