| FireBlazer08 a întrebat:

In ultima vreme am tot primit apeluri de la 1234 si tot la ore ciudate (00:42, 06:38, 14:29 etc). Pana acum am inchis pentru ca ori dormeam, ori aveam treabă si nu aveam timp de răspuns. Azi am primit un apel la ora 15:41 si am răspuns, curios de ce ma tot sună. Inițial a fost un moment de liniște, după care au inceput diferite sunete aleatorii, cum sunt cele din filme cand cineva face o "incantație" sa cheme un demon sau ceva intr-o limba necunoscută. Stie cineva ce însemna? Sincer imi e putin frica acum sa nu imi leviteze patul laughing

Menționez ca sunt pe rețeaua Telekom

7 răspunsuri:
| Impersonal a răspuns:

Blocheaza numarul si vezi ce poti face la furnizor.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Patul nu ti-l leviteaza, dar s-ar putea sa-ti leviteze punga, deoarece sunt posturi care incaseaza bani pe seama si din punga celui care suna. Fa o reclamatie la Telekom, dar sa nu ai multe esteptari.

| PainTech a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Https://www.telekom.ro/formular-contact/

E numar de la Telekom. In cazul asta nu te doare punga, doar daca eventual suni si cumperi si cumperi si promotia.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru PainTech):

Toate retelele de telefonie au numere speciale care se suprataxeaza. Eu nu zic ca acest numar face parte din acestea, dar trebuie stiut. Sicanarea unui abonat prin sunarea repetata fara motiv poate duce la suspendarea sau anularea postului respectiv de telefonie. Iar daca este de la firma de telefonie, tragerea la raspundere a angajatului care face acest lucru.

| PainTech a răspuns:

1234 e numărul de telefon al operatorului. Dacă suni o să îți răspundă robotul, cu celebra linie "pentru română apăsați tasta 1".

Aparent ca parte a marketingului lor nesimțit au început să sune clienții cu promoții. Operator uman? Desigur că nu, te suna tot robotul.

Nu invocă nimeni demoni. Invocă promoții.

| misssuccubus a răspuns:

Sincer eu cred ca sunt hackeri si cumva au pus mana pe numarul de la telekom sau l-au copiat cumva si suna. Deoarece s-au mai plans persoane care au zis ca au fost obligate sa faca un nou contract sa cumpere nu stiu ce, ba chiar injurate de o voce de robot si pe mine m-au sunat azi la 17:00 si odata la 12 noaptea.
Vezi ca tot de la Telekom te suna si cu numarul asta : 0766121234,
Nu stiu de ce cei de la Telekom nu fac nimic in privinta asta... Serios? Ii doare in c***r

| misssuccubus a răspuns:

Sau a doua ipoteza : Telekom e bantuit laughing laughing laughing aia e