| Juny0 a întrebat:

Incipitul:

Am nevoie urgent de ajutor. Am facut o prostie si de o zi intreaga tot incerc sa o repar, iar acum am ajuns intr-un punct de disperare!
Un amic (de fapt prietena unui amic) m-a rugat sa-i reinstalez telefonul Vodafone Smart II si daca pot sa-i pun si un rom mai bun, mai nou. Eu am mai instalat rom-uri pe Samsung S2 si pe un Acer Cloudmobile fara nici o problema, dar aici am ramas blocat si incerc/sper ca nu l-am stricat caci nu am nici 10lei sa-i dau straight face.

Ce am facut exact:

Deci acest Alcatel v860 functiona prima data.

1. Am instalat driverele pe XP (am stat vreo 1 sa le gasesc pe cele bune)
2. L-am conectat la USB cu fastboot (pe Power + Volume Down)
3. Am instalat astfel un "full recovery" de pe xda. Am executat un fisier.bat
4. L-am desconectat, am scos bateria si l-am pornit in Recovery mod (cu Power + Volume Up)
5. Am dat wipe userdata/factory reset
6. Am dat wipe cache partition
7. Acum am dat restart si telefonul functiona (bineinteles ca softul era... "resetat")
8. Pentru root tot asa, am deschis un fisier.bat de pe xda si cred ca a functionat
9. Am intrat in recovery si am dat din nou wipe la cele doua din 5-6 dar acum am intrat si in mounts and storage si am dat Format /system, Format /data, Format /boot, Format /cache, Format /custpack
10. Am intrat in Choose zip from sdcard si cand sa dau Install zip from sdcard am avut surpriza sa imi apara urmatoarea eroare:
[quote]E:\ Can't mount /sdcard[/quote]
11. Panica totala. Am dat restart la telefon, acesta ramane blocat la logo-ul cu Android si atat. Chiar cand il pun la incarcat tot la logo ramane (deci nu apare bateria care se incarca).

Nu inteleg, am cautat pe net cum sa fac sa citeasca sdcard-ul (caci acolo am rom-ul), am incercat si cu alte 2 sdcard-uri si tot nu merge. Acum normal trebuia sa-i dau telefonul la tip insa... nu stiu ce sa fac, ce sa-i zic, jur ca dupa ce rezolv situatia nu mai fac asa ceva decat pe telul meu, dar totusi... eu zic ca nu am facut nimic gresit desi sunt un newbie in acest domeniu.


Va rog, spuneti-mi daca stiti cum pot rezolva situatia. Chiar e stricat? Eu zic ca nu se mai deschide caci nu mai are un soft (exact cum e un pc care dupa ce dai format pe C pur si simplu nu se mai deschide caci nu are ce sa deschida). Nu se poate instala un rom din USB cu un soft, ceva?!

1 răspuns:
| kar1GaNNN a răspuns:

E posibil sa fie stricat sau nu mai are soft.