|

Putin ajutor pentru o incepatoare! Are cineva chef, timp sau dorinta de a ajuta o incepatoare si in acelasi timp o nepriceputa? Va rog sa-mi explicati pe pasi cat mai mici si mai detaliati (ca unui bebelus ) sum sa descarc cateva melodii de pe laptop pe telefon folosind cardul de memorie cu cititor cu tot. Va rog! Va rog! Va rog! Vreau neaparat cateva melodii.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Descarci melodiile,apoi scoti cardul in introduci in card-reader(acel cititor de carduri),iti va aparea o fereastra...dai open si introduci melodiile in fisierul dorit de tine.ori ti apasat pe mause si tragi spre fereastra, ori cu copy-paste, ori cut si paste, apoi inchizi fereastra dupa ce melodiile s-au transferat, scoti cardul si gata... sper ca te-am ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Foarte simplu! Pui card-ul în Card Reader -Card Reader-ul în Laptop şi copii cîntecele pe card, indiferent unde, în caz că telefonul actualizează singur fonoteca şi le vede pe toate...în alt caz poţi să le copii în Music, sau ce mapă ai pe Card! Succes... P.S: ce telefon ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Conectezi cardul la laptop, preferabil prin slotul de card din laptop.
Dacă-ți apare o fereastră cu open folders, dai click, dacă nu, intri în my computer și deschizi unitatea D sau E, unde o să-ți arate un card.
Cauți folderul cu muzică, o să se numească ceva gen my music, music, my sound etc. și îl deschizi.
Deschizi folderul unde ai tu muzica, pe computer.
Tragi cu clickul (faci click și ții apăsat și muți mousul) din folderul cu muzica de pe computer spre folderul my music din telefon. asta-i tot. pe urma dai safe remove la card și îl scoți, cînd ai terminat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează