| RaulGeorge798 a întrebat:

Sall TPU's,eu sunt... dintr-o familie cu un buget echilibrat,nu sunt sarac, nici bogatash, nu imi permit sa iau un iphone 4s la liber.De aceea m-am gandit sa-mi fac abonament 12 luni, cu 37 lei pe luna la RDS&RCS pentru smartphonul ALLVIEW P6 LIFE, dar m-am gandit si la V1 VIPER. Vreau pareri care e mai bun dintre cele doua, si de ce.Multumesc foarte frumos dau funda enorma.

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Allview P6 Life, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6873&idPhone2=6024


Toate cele bune.

2 răspunsuri:
| anonim66231 a răspuns:

Întotdeauna pot fi avantaje si dezavantaje, cel puțin la un telefon, eu ti-as recomanda Allview v1 viper i este mai subțire decat p6 life dar dezavantajul este ca are ecran de 4, 7" (acum caută lumea telefoane mari...), in schimb p6 life este mai gros si are 5", p6life este mai scump (649 RON), Allview v1 viper i este 619 lei...nu prea mare diferența, dar sa zicem ca aveai 649 lei fix laughing si cu banii pe care ii dădeai pe Allview v1 viper i iti mai rămâneau 30 lei laughing ( puteai sa iti cumperi o husa tip flip cover) e doar un exemplu laughing nu stiu..sa sti ca este mai frumos si mai bun, zic eu, ALLVIEW V1 VIPER i, bafta la alegerea telefonului.

| RaulGeorge798 explică:

Va multumesc mult amandurora, m-am gandit si eu la p6 life... deoarece imi place mai mult, desi o sa ma mai gandesc ce v-oi alege.Multumesc inca odata amandurorahappy